• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μασκες

Αποτελέσματα για

Μασκες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ARTEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναπνευστηρες για χωρους εργασιας, Προστατευτικές μάσκες εργασίας, και μασκες. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. FORYOURSAFETY.DE - BIORATIO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORYOURSAFETY.DE - BIORATIO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικές μάσκες εργασίας, μασκες, και μασκες νοσοκομειακης χρησης. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. B2B HYGIENE SHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία B2B HYGIENE SHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γάντια από νιτρίλιο, ενδυματα και ειδη προστασιας, Προστατευτικές μάσκες εργασίας, και Μη επαναχρησιμοποιήσιμα γάντια ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  4. EUMEPRO GMBH

    Γερμανία

    Εμείς, η EUMEPRO GmbH, έχουμε θέσει ως στόχο την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού προστασίας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας στη Γερμανία. Παράγουμε με υπεραυτόματο τρόπο μάσκες FFP2, μάσκες FFP3 και ιατρικές μάσκες προσώπου στο Leingarten κοντά στο Heilbronn. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τον κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τους κανονισμούς EN 149: 2001 και EN 14683. Σε πλήρη απόδοση, οι εγκαταστάσεις μας παράγουν 700 εκατομμύρια τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 300 εκατομμύρια μάσκες FFP2/FFP3 σε ετήσια βάση. Η παραγωγή μας βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας στη Γερμανική αγορά εταιρείας και παράγονται στο Βερολίνο. Εξυπακούεται ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας προέρχονται επίσης από τις παγκοσμίως κορυφαίες γερμανικές εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, τα πάντα «Pure Made in Germany». Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά βοηθούν ανθρώπους που βοηθούν ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, το φύλο, την ηλικία ή το θρήσκευμα. EUMEPRO – U protect me

  5. KK PROTECT

    Γερμανία

    Ο κορυφαίος προμηθευτής σας για μάσκες προστασίας της αναπνοής made in Germany! Δέσμευση για αριστεία. Από την ίδρυσή της το 2020 η www.kkprotect.de παρέχει τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Διακρινόμαστε όχι μόνο για υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και για το γεγονός ότι ικανοποιούμε τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή. Σάς προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας.