• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λιπαντικα για αυτοκινητα

Αποτελέσματα για

Λιπαντικα για αυτοκινητα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  2. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  3. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

    Γερμανία

    Η εταιρεία HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακροφύσια από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες για αεροζόλ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, Μη εδώδιμα έλαια, Βαλβίδες για αεροζόλ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, και Μη εδώδιμα έλαια. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  4. AUTOMIR GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMIR GERMANY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. OELHELD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OELHELD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα ντίζελ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, Καύσιμα ντίζελ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, και Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BAUER OELZAPF MINERALOELVERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER OELZAPF MINERALOELVERTRIEB GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, Οδικές μεταφορές, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

  2. SÜDÖL MINERALÖL-RAFFINERIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDÖL MINERALÖL-RAFFINERIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Γράσα βιοµηχανικά, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Γράσα βιοµηχανικά, και Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  3. FUCHS PETROLUB AG OEL AND CHEMIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS PETROLUB AG OEL AND CHEMIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά για αυτοκίνητα, και Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. RRR

    Γερμανία

    Η εταιρεία RRR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Rr, Γερμανία.

  5. PROFI-TECH EUROPE LTD.

    Γερμανία

  1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  1. CCT AUTOPFLEGE "AUTOREINIGUNG" KONSTANZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία CCT AUTOPFLEGE "AUTOREINIGUNG" KONSTANZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. PERFORMTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERFORMTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  3. OPTIMUM VERSIEGELUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPTIMUM VERSIEGELUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. FAHRZEUGAUFBEREITUNG STOLZE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAHRZEUGAUFBEREITUNG STOLZE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  5. SCHOLL-AUTOPFLEGE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL-AUTOPFLEGE.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  6. NORBERT SCHUMACHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORBERT SCHUMACHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

  7. SWOO - FRESH UP YOUR CAR! INH. JULIAN FUNK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SWOO - FRESH UP YOUR CAR! INH. JULIAN FUNK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπαντικα για αυτοκινητα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19 Επιχειρήσεις