• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καφες

Αποτελέσματα για

Καφες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AUTOMATENKAFFEE

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMATENKAFFEE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες, και τοπινγκ. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  2. DI LAURO VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία DI LAURO VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες, και γαστρονομικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Kappel-Grafenhausen, Γερμανία.

  3. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  4. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  5. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CBD-MARKET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CBD-MARKET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Lahr/schwarzwald, Γερμανία.

  2. AROMASELECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AROMASELECT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  3. DLS-A KANTINEN- & AUTOMATENSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία DLS-A KANTINEN- & AUTOMATENSERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  4. GOB XILOURIS | KAFFEEAUTOMATENSERVICE (CAFÉ AMARO SYSTEMSERVICE) INHABER NIKOLAOS XILOURIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOB XILOURIS | KAFFEEAUTOMATENSERVICE (CAFÉ AMARO SYSTEMSERVICE) INHABER NIKOLAOS XILOURIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. I-LOVE-PROTEIN.DE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία I-LOVE-PROTEIN.DE GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  1. SODADUCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SODADUCK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  2. SCHIETINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHIETINGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  1. FRANKE COFFEE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANKE COFFEE SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

  2. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, και Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα. Έχει έδρα σε Geislingen/steige, Γερμανία.

  3. GEWÜRZ & TEE SHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWÜRZ & TEE SHOP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

  4. ELEKTRO JUNGINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO JUNGINGER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  5. RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  6. CALENDULA KRÄUTERGARTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία CALENDULA KRÄUTERGARTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. AROBEMED BEESER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία AROBEMED BEESER GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  8. AALENAA NIERSTEIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AALENAA NIERSTEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  1. MÄDER KAFFEERÖSTEREI E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÄDER KAFFEERÖSTEREI E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  2. ROESTHELD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROESTHELD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  3. POMMERANIA GEWÜRZE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POMMERANIA GEWÜRZE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. ORIGINAL FOOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORIGINAL FOOD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Τσάι, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  6. TEE PETER KAFFEE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEE PETER KAFFEE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. ADM SCHOKINAG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADM SCHOKINAG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. NIWEBA - VERSAND WERNER BAIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIWEBA - VERSAND WERNER BAIER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Igersheim, Γερμανία.

  9. M. GAIDOLFI & PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία M. GAIDOLFI & PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  10. BERTHOLD TRONSER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTHOLD TRONSER OHG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καφες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

153 Επιχειρήσεις