• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ραβδοι

Αποτελέσματα για

Ραβδοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  3. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  4. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  5. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  3. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  4. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  5. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zürn GmbH & Co. KG, με την 60ετή πορεία της, είναι ένας από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές στους τομείς κατεργασίας και ειδικών μηχανημάτων, υποδοχών εργαλείων για τόρνους ψηφιακού ελέγχου, στηρίγματα εργαλείων και κολάρα. Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά ως μηχανουργείο για εξαρτήματα περιστροφής. Αφενός, η Zürn κατάφερε να επεκτείνει εντός δεκαετίας το δικό της χαρτοφυλάκιο προϊόντων μέσω των σταθερών εργασιών ανάπτυξής της, αφετέρου η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει μια παγκόσμια πελατειακή βάση ως εταιρεία κατασκευών ακριβείας. Η γκάμα προϊόντων που παράγονται στη Γερμανία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παξιμάδια σύσφιξης και ράβδους αρπάγης, τσοκ διάτρησης CNC και βάσεις κολάρων, υποδοχές εργαλείων VDI και υποδοχές εργαλείων ακριβείας. Επίσης, η Zürn GmbH & Co. KG είναι εδραιωμένη στη διεθνή αγορά και παγκοσμίως ανταγωνιστική, καθώς διαθέτει τις πλέον σύγχρονες συνθήκες παραγωγής.

  1. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  2. MÄDLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. SIKLA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SIKLA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. HELCA METALL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HELCA METALL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράβδος όλκησης- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  5. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  6. TRANSCERAM GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  7. PROFILMETALL-GRUPPE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROFILMETALL-GRUPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ ψυχρής έλασης, προφίλ αλουμινίου, Προφίλ ψυχρής έλασης, ατσάλινα προφίλ, και Προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή οχημάτων. Έχει έδρα σε Hirrlingen, Γερμανία.

  8. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

  1. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραβδοι διατρησης. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. NORCAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORCAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ταινίες μεταφοράς, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Διάδρομοι κυλιόμενοι, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ταινίες μεταφοράς, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Διάδρομοι κυλιόμενοι. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  4. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες διέλασης, και μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

  5. WERNER PAVILLONS BY EISIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER PAVILLONS BY EISIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  6. GRIEGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIEGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

  7. SYSTEM-VITRINEN PAAPE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM-VITRINEN PAAPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  8. TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστρώματα - σιδηρούχα μέταλλα, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, Επιστρώματα - σιδηρούχα μέταλλα, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, και Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  9. HERZOG EISENFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERZOG EISENFORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Krauchenwies, Γερμανία.

  10. FISCHER PROFIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER PROFIL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ξυλεία ακατέργαστη, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ραβδοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

58 Επιχειρήσεις