• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορά εμπορευμάτων

Αποτελέσματα για

Μεταφορά εμπορευμάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  2. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

  4. MAWE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAWE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  5. STRÄHLE LUFTBILD

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRÄHLE LUFTBILD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTENSI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTENSI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές, Οδικές μεταφορές, και Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει έδρα σε Warthausen, Γερμανία.

  2. BRASCHMOVE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRASCHMOVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Διεθνείς μετακομίσεις, Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Διεθνείς μετακομίσεις, και Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  3. DOKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά, και Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. AOP-LUFTBILD INH. DIP.-ING. (FH) OLIVER BRAITMAIER MBA

    Γερμανία

    Η εταιρεία AOP-LUFTBILD INH. DIP.-ING. (FH) OLIVER BRAITMAIER MBA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναέρια φωτογράφηση, και Εναέρια φωτογράφηση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. LUFTBILD-KARLSRUHE HEIKO BRECKWOLDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUFTBILD-KARLSRUHE HEIKO BRECKWOLDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναέρια φωτογράφηση, και Εναέρια φωτογράφηση. Έχει έδρα σε Waldbronn, Γερμανία.

  1. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

  2. FAB FÖRDERTECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAB FÖRDERTECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Διάδρομοι κυλιόμενοι, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Διάδρομοι κυλιόμενοι, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταφορά εμπορευμάτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις