• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαδικα

Αποτελέσματα για

Λαδικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  2. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  3. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  4. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  5. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  2. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  3. KMU LOFT CLEANWATER SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KMU LOFT Cleanwater GmbH είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας για την επεξεργασία λυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την ανάλυση έως το σχεδιασμό και την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία είναι στο πλευρό σας ειδικοί τεχνικοί του κλάδου, μηχανικοί και χημικοί της εταιρείας για την επιτυχή υλοποίηση. Από το 1989, η KMU LOFT σχεδιάζει και παράγει εγκαταστάσεις εξατμιστήρων κενού ως οικονομικές λύσεις για την επεξεργασία λυμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από 2.400 εξατμιστήρες κενού επεξεργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο λύματα επί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Με έως 98% επαναχρησιμοποιήσιμο απόσταγμα άκρως καθαρής ποιότητας, οι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς τομείς μπορούν αν επεξεργάζονται λύματα με αποδοτικό και ασφαλή τρόπο. Η χρήση των εξατμιστήρων κενού δεν σάς βοηθά μόνο να επαναχρησιμοποιείτε τα επεξεργασμένα λύματα ως πόρο και να ελαχιστοποιείτε το κόστος. Μπορείτε επίσης να ανακτάτε πολύτιμα παραπροϊόντα από τα λύματα και να τα επαναχρησιμοποιείτε.

  4. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  5. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  1. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  2. TRANSNATIONAL MEDICINE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRANSNATIONAL MEDICINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα λαδια, και κανναβη. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. MF MICROFILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία «microfilter gmbh» αναπτύσσει φίλτρα υψηλής πίεσης, φίλτρα πίεσης και στοιχεία φίλτρων για υγρά και αέρια. Σάς παρουσιάζουμε τι έχουμε αναπτύξει σε διάστημα 30 ετών, έτσι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Ταυτόχρονα θέλουμε να σάς δώσουμε ιδέες για τη λύση των δικών σας απαιτήσεων για φίλτρα. Με πληθώρα ιδεών και ευελιξία υλοποιούμε τις επιθυμίες σας. Από το 1973, η εταιρεία microfilter gmbh είναι ο αξιόπιστος και ευέλικτος συνεργάτης σας για την ανάπτυξη και την παραγωγή φίλτρων για υγρά και αέρια, από μεμονωμένα τεμάχια και μικρές σειρές έως τη μαζική παραγωγή.

  4. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  5. MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα και στοιχεία φίλτρων, φιλτρο καυσιμου, φιλτρο λαδιου, και ταινιοφιλτροπρεσες. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  6. GUSTAV HEESS OLEOCHEMISCHE ERZEUGNISSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSTAV HEESS OLEOCHEMISCHE ERZEUGNISSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, βιολογικα λαδια, Ελαιόλαδο, Ελαιο jojoba, και Καρυδέλαιο. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  7. MANN+HUMMEL INDUSTRIEFILTRATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANN+HUMMEL INDUSTRIEFILTRATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα λαδιού, και Φίλτρα λαδιού. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  8. ROYAL BENGAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROYAL BENGAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, μαγειρικα λαδια και λιπη, ηλιελαια, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  1. ADITEC GMBH, ANTRIEBS,-& DICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITEC GMBH, ANTRIEBS,-& DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστρεφόμενοι δακτύλιοι, και Περιστροφικές διαβάσεις για μετάδοση υδραυλικού λαδιού. Έχει έδρα σε Engstingen-Haid, Γερμανία.

  2. VITO AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITO AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα λαδιού, υπηρεσιες διηθησης βιομηχανικων ελαιων, και Φίλτρα λαδιού. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  3. TRABOLD-FILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRABOLD-FILTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα λαδιού, και Φίλτρα λαδιού. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  4. MEHRER COMPRESSION GMBH

    Γερμανία

    Mehrer Kompressoren – Ο συνεργάτης σας για τη συμπίεση αερίων και αέρα. Με έτος ίδρυσης το 1889. η Mehrer συγκαταλέγεται μεταξύ των παλαιότερων κατασκευαστών συμπιεστών με μεγάλη παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο και στους κορυφαίους σήμερα κατασκευαστές εμβολοφόρων και διαφραγματικών συμπιεστών χωρίς λάδι για εφαρμογές ανώτερων τεχνικών απαιτήσεων. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας μεταποίησης και βιομηχανικών αερίων έχουμε ειδικευτεί στην ασφαλή από αστοχία, οικονομική και χωρίς καθόλου λάδι συμπίεση αερίων, μειγμάτων αερίων και αέρα. Το σύνθημά μας είναι: «Customized Compression». Παράγουμε για λογαριασμό σας μεμονωμένα μηχανήματα και μικρές σειρές και σχεδιάζουμε τους συμπιεστές ειδικά για τις δικές σας απαιτήσεις. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι σάς παρέχουμε το κατάλληλο για την εφαρμογή σας μηχάνημα. Χάρη σε αυτόν τον προσανατολισμό και στα συστήματα διαχείρισης εξυπηρέτησης της εταιρείας μας διασφαλίζουμε ότι τα δικά μας μηχανήματα έχουν τη μέγιστη απόδοση λειτουργίας και εσείς έχετε τη μέγιστη δυνατή Customer Lifetime Value.

  5. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

  6. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Ως πρωτοπόρος στον τομέα των οικολογικών, χωρίς λάδι εμβολοφόρων συμπιεστών διακρινόμαστε εδώ και δεκαετίες για τα καινοτομικά προϊόντα που παρέχουν στους πελάτες μας διαχρονικά υψηλής ποιότητας πεπιεσμένο αέρα." Μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου Dürr. Η Dürr Technik ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Dürr με παραρτήματα και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα βρίσκεται στο Bietigheim-Bissingen, σε μια από τις πλέον καινοτομικές βιομηχανικές περιοχές της Γερμανίας. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με την τεχνολογία συμπιεστών και αντλιών. Από αυτήν τη πολυετή εμπειρία αποκομίζουν σήμερα οφέλη οι πελάτες μας. Ένα καινοτομικό τμήμα ανάπτυξης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, μ.ά., κατά ISO 9001, ISO 13485 και ISO/TS 22163, παρέχουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση ακόμη και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών. Το έργο μας διακρίνεται για την εμπειρία, την ποιότητα και την ακρίβεια. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή σχέση με τον πελάτη είναι εξίσου σημαντική όπως και καθαυτά τα προϊόντα. Διότι με την προσωπική υποστήριξη μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ή θα αναπτύξουμε το καλύτερο για κάθε πελάτη προϊόν από τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δική μας φιλοσοφία για τα προϊόντα: Υψηλή τεχνολογία για μέγιστες απαιτήσεις. Με τους δικούς μας συμπιεστές και τις αντλίες κενού χωρίς λάδι διαθέτουμε για τους εντελώς διαφορετικούς τομείς της αγοράς ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προϊόντων. Είτε πρόκειται για το βασικό πρόγραμμα είτε για την ειδική παραγωγή - η απαιτήσεις μας για την ποιότητα είναι πάντοτε εξίσου υψηλές.

  7. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  8. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.