• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικές μεταφορές

Αποτελέσματα για

Ειδικές μεταφορές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. MOBILCENTER ZAWATZKY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBILCENTER ZAWATZKY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  3. M & V EXPORT UND LOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & V EXPORT UND LOGISTIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετακομίσεις βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. RAUSCH-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAUSCH-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRASCHMOVE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRASCHMOVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Διεθνείς μετακομίσεις, Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Διεθνείς μετακομίσεις, και Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  2. HUBERMOBILTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUBERMOBILTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, και Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α. Έχει έδρα σε Kirchdorf, Γερμανία.

  3. SYSTEM STROBEL THOMAS STROBEL RETTUNGS- UND NOTARZTWAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM STROBEL THOMAS STROBEL RETTUNGS- UND NOTARZTWAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασθενοφόρα και αυτοκίνητα πρώτων βοηθειών, και Ασθενοφόρα και αυτοκίνητα πρώτων βοηθειών. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  4. P A R A V A N GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία P A R A V A N GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α, και Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α. Έχει έδρα σε Pfronstetten, Γερμανία.

  5. ZEPPELIN MOBILE SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEPPELIN MOBILE SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασθενοφόρα και αυτοκίνητα πρώτων βοηθειών, και Ασθενοφόρα και αυτοκίνητα πρώτων βοηθειών. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  1. TRANSPORTBETON VAIHINGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRANSPORTBETON VAIHINGEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές έκτακτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων, και Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  2. MOBITEC VERWALTUNGS GMBH

    Γερμανία

  1. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

  2. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  3. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  4. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  5. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  6. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  7. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

  8. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

  1. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  2. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  3. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ειδικές μεταφορές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23 Επιχειρήσεις