• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμος

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SONOTOP ULTRASONICS GMBH

    Γερμανία

    Παράγουμε γεννήτριες και παρελκόμενα για συστήματα υπερήχων και επαγωγική θέρμανση και είμαστε γνωστοί από το 1990 ως αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται, παράγονται και διατίθενται από εμάς στη Γερμανία και πληρούν τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της τεχνολογίας. Αυτό εγγυάται άριστη ποιότητα, εξαιρετική υποστήριξη του πελάτη και άψογη εξυπηρέτησης. Η άριστη ποιότητα και η ασφάλεια λειτουργίας είναι το πρότυπό μας.

  2. INDUSTRIEWARTUNG SÜD KURZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEWARTUNG SÜD KURZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Dormettingen, Γερμανία.

  3. SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει έδρα σε Wimsheim, Γερμανία.

  4. TECCLEAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TECCLEAN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  5. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  2. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  3. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  4. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  5. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  1. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  2. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  1. SONOSYS® ULTRASCHALLSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONOSYS® ULTRASCHALLSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  2. EUROFLOW

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROFLOW, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. RAU GMBH ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAU GMBH ANLAGENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  4. ASERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκες ψυγεία, υγιεινη κτιριων, επιπλα-ψυγεια, υπηρεσιες υγειονομικου καθαρισμου, και Αποθήκες ψυγεία. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. PH-CLEANTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PH-CLEANTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  6. SKINMADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SKINMADE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαριστικα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. AHAD CLEANING COMPANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHAD CLEANING COMPANY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  8. TEPPICHREINIGUNG JL-CLEAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEPPICHREINIGUNG JL-CLEAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. KÄFERJÄGEREI, ANDREAS KÄFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄFERJÄGEREI, ANDREAS KÄFER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολυμανση και αποπαρασιτωση εδαφων και χωρων, αντιπαρασιτικη επεξεργασια, έλεγχος των βλαβερών εντόμων, και αντιπαρασιτικα. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  2. LÖFFLER HAUSHALTSAUFLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÖFFLER HAUSHALTSAUFLÖSUNGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντίκες, και Αντίκες. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  3. GEBÄUDEREINIGUNG STUTTGART

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBÄUDEREINIGUNG STUTTGART, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. MARYS CLEAN GEBÄUDEREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARYS CLEAN GEBÄUDEREINIGUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιπυρηνικά καταφύγια - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχωματώσεις - έργα, Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Επιχωματώσεις - έργα, Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, και Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, και Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. BECHER BAUTENSCHUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECHER BAUTENSCHUTZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Βιομηχανικός καθαρισμός, Καθαρισμός κτιρίων, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Βιομηχανικός καθαρισμός, και Καθαρισμός κτιρίων. Έχει έδρα σε Westerheim, Γερμανία.

  8. ALL.EX TAUBENABWEHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALL.EX TAUBENABWEHR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντομοκτόνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Απεντόμωση και μυοκτονία, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καθαρισμός - υπηρεσίες, και Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  9. WILLM SERVICE GEBÄUDEREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLM SERVICE GEBÄUDEREINIGUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο επιπλων, και πλύσιμο τζαμιών. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  10. PEST-FREE ONLINEHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEST-FREE ONLINEHANDEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απομακρυνση περιστεριων, αντιπαρασιτικα, διχτυα προστασιας κατα των αρπακτικων πτηνων, και απεντομωση σε κτιρια, χωρους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

998 Επιχειρήσεις