• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζαχαροπλαστικη και ζυμαρικα

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστικη και ζυμαρικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FALA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FALA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, προϊοντα αρτοποιιας, μαγια, και ζαχαροπλαστικη και ζυμαρικα. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  2. BÄKO REGION STUTTGART E.G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄKO REGION STUTTGART E.G., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, και μηχανηματα παρασκευης ζυμαρικων. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  4. PROMITEC PROZESSMASCHINEN UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

    Γερμανία