• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπλα

Αποτελέσματα για

Επιπλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MORE2HOME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MORE2HOME GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ διακόσμησης σπιτιού, και επιπλα. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  2. SCHREINEREI HOLZART

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHREINEREI HOLZART, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, επιπλα, ξυλουργος κουφωματων, και Έπιπλα κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Neukirch - Bernried, Γερμανία.

  3. LANCASTER SOURCING

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANCASTER SOURCING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού για τρίψιμο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υψηλη ραπτικη, και επιπλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. MEINE MÖBELMANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEINE MÖBELMANUFAKTUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντουλάπες και ντουλάπια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα, και μικρα ερμαρια. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  5. MÖEBEL VOGT

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖEBEL VOGT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύγχρονα έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουζινες, και επιπλα. Έχει έδρα σε Sigmaringen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  2. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  3. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  4. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  1. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  2. STÖRK INSTRUMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STÖRK INSTRUMENTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  1. MAQUET VERTRIEB UND SERVICE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAQUET VERTRIEB UND SERVICE DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  2. MÖBELSCHMIEDE STEPHAN SCHMIDT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÖBELSCHMIEDE STEPHAN SCHMIDT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Wilhelmsdorf, Γερμανία.

  3. BERGER-SPINDE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERGER-SPINDE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  4. ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Schonach, Γερμανία.

  5. HELMUT SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HELMUT SCHWARZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  6. KARL GÜNTHER GMBH & CO

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL GÜNTHER GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - χωρίσματα. Έχει έδρα σε Glatten, Γερμανία.

  7. TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Rosengarten, Γερμανία.

  8. LONSING MEDICAL SOLUTIONS & SHADOWPLAY GMBH -RÖNTGENFACHHANDEL UND WERBEAGENTUR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LONSING MEDICAL SOLUTIONS & SHADOWPLAY GMBH -RÖNTGENFACHHANDEL UND WERBEAGENTUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  1. HOJU-BESCHLAG GMBH

    Γερμανία

    Η παραγωγή σοβατεπιών, προστατευτικών για πόρτες, διάτρητων μαστών, σχαρών εξαερισμού από αλουμίνιο, πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και εξαρτημάτων για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής μας παρουσίας εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, χαρακτηριστικά, οπτικά ελκυστικά, και ταυτόχρονα λειτουργικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η κάλυψη των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς απαιτεί αντίστοιχα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας, σε όλο και πιο πιεστικές συνθήκες χρόνου. Αυτό προσφέρουμε σε στενή συνεργασία με την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας.Είμαστε ανταγωνιστικοί και βιώσιμοι, επειδή επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ισχυρά μηχανήματα. Οι αξιολογήσεις των περισσότερων πελατών και προμηθευτών μας δείχνουν ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς μια φράση για εμάς, αλλά η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας.

  2. LEUZE & CO KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    παραγωγή εξαρτημάτων για συστήματα κλιματισμού, χημικές εγκαταστάσεις, έπιπλα πάρκου, έπιπλα κήπου. Συστήματα αμμοβολής, επιστρώσεις πολυαμιδίου, Minicoat, PTF-, Halar, PE, PVC. Φλογοψεκασμός. Ίδρυση το 1949 Gerhard Leuze Flammspritztechnik1974 Leuze & Co Kunststoffbeschichtungen GmbH & Co. KG Συνεργάτες 20 Πρόγραμμα - Μέθοδοι επίστρωσης, βαφή σε ρευστοποιημένη κλίνη, μέθοδοι Minicoat υγρή βαφή (PTFE), ηλεκτροστατική βαφή, επιστρωμένα μεταλλικά εξαρτήματα, μεμονωμένα εξαρτήματα - κύλινδροι Ø έως 800 mm x 4.000 mm (έως 2.000 kg), έπιπλα κήπου και πάρκου έως 2.200 mm x 1.000 mm x 1.000 mm, εξαρτήματα βάσει σχεδίου έως 600 kg, εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, εξαρτήματα αρθρωτού άξονα, στερεώσεις, εξαρτήματα βάσει σχεδίου, μικροεξαρτήματα μαζικής παραγωγής, βύσματα, εξαρτήματα κυρτωμένου σύρματος, ακροδέκτες κλπ. Η επίστρωση μεταλλικών εξαρτημάτων πραγματοποιείται με: πολυαμίδιο (Rilsan, Vestosint), πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), πολυαιθυλένιο ECTFE (Halar), PVC (Plastisol). Επιστρώνονται εξαρτήματα από τους τομείς: κατασκευής οχημάτων και μηχανημάτων, επιπλοποιίας, εξωτερικών χώρων, ιατρικής τεχνολογίας, συστημάτων στερέωσης, τυποποιημένων εξαρτημάτων

  3. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  4. RAWOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η RAWOTEC GmbH που ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στους τομείς του αυτοκινήτου, της ιατρικής τεχνολογίας και της αισθητικής, λειτουργεί αφενός ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε ό, τι αφορά στο θέση ´βάσεις και βαγονέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για εξοπλισμό διάγνωσης και Π/Υ´. Με τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Müller-Beiter και Schairer, η RAWOTEC διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα εμπειρία άνω των 30 συνολικά ετών. Εκτός από τις υπηρεσίες (σχεδίαση, ανάπτυξη), στην RAWOTEC είναι στο προσκήνιο η εμπρόθεσμη παραγωγή σειρών για πελάτες ΚΑΕ και οι σχετικές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. •Εξατομικευμένη διαμόρφωση: Νέα σχεδίαση και επανασχεδίαση• Ανάπτυξη (Engineering, 3D-CAD) και κατασκευή πρωτοτύπων• Παραγωγή σειρών (έργα από 20 έως 2500 τεμ./έτος)• Διοικητική μέριμνα (αποθήκευση, Just-in-Time, παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις)

  5. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.

  6. PFISTER MÖBELWERKSTATT

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFISTER MÖBELWERKSTATT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για κουζίνες. Έχει έδρα σε Angelbachtal, Γερμανία.

  7. C - KES CONSULTING & ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C - KES CONSULTING & ENGINEERING GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  8. BUDDEBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUDDEBERG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Έπιπλα για εργαστήρια, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, και Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  9. BUDDEBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUDDEBERG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. GEBRÜDER HAUSER INH. MARTIN HAUSER E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER HAUSER INH. MARTIN HAUSER E. K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιπλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.799 Επιχειρήσεις