• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμος επιπλων

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμος επιπλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  2. HOJU-BESCHLAG GMBH

    Γερμανία

    Η παραγωγή σοβατεπιών, προστατευτικών για πόρτες, διάτρητων μαστών, σχαρών εξαερισμού από αλουμίνιο, πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και εξαρτημάτων για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής μας παρουσίας εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, χαρακτηριστικά, οπτικά ελκυστικά, και ταυτόχρονα λειτουργικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η κάλυψη των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς απαιτεί αντίστοιχα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας, σε όλο και πιο πιεστικές συνθήκες χρόνου. Αυτό προσφέρουμε σε στενή συνεργασία με την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας.Είμαστε ανταγωνιστικοί και βιώσιμοι, επειδή επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ισχυρά μηχανήματα. Οι αξιολογήσεις των περισσότερων πελατών και προμηθευτών μας δείχνουν ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς μια φράση για εμάς, αλλά η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας.

  3. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.

  4. KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός επίπλων, Εξοπλισμός επίπλων, πομολα για επιπλα, και λαβες επιπλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. IBIS GMBH & CO. INDIVIDUELLER BILDERRAHMEN-SERVICE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBIS GMBH & CO. INDIVIDUELLER BILDERRAHMEN-SERVICE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Σκελετοί για κορνίζες, Εξοπλισμός επίπλων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Σκελετοί για κορνίζες, Εξοπλισμός επίπλων, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Hirschberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MANUFAKTUR RAINER KLUG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANUFAKTUR RAINER KLUG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, Εξοπλισμός επίπλων, Ένδυση - αναλώσιμα, Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, Εξοπλισμός επίπλων, και Ένδυση - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Burgstetten, Γερμανία.

  2. ABP BEYERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABP BEYERLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός επίπλων, και Εξοπλισμός επίπλων. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  3. SINUS VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία