• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχος παραγωγής και κατασκευής

Αποτελέσματα για

Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. THALES ATM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THALES ATM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία, Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, και Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  2. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  4. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  5. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  2. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zürn GmbH & Co. KG, με την 60ετή πορεία της, είναι ένας από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές στους τομείς κατεργασίας και ειδικών μηχανημάτων, υποδοχών εργαλείων για τόρνους ψηφιακού ελέγχου, στηρίγματα εργαλείων και κολάρα. Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά ως μηχανουργείο για εξαρτήματα περιστροφής. Αφενός, η Zürn κατάφερε να επεκτείνει εντός δεκαετίας το δικό της χαρτοφυλάκιο προϊόντων μέσω των σταθερών εργασιών ανάπτυξής της, αφετέρου η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει μια παγκόσμια πελατειακή βάση ως εταιρεία κατασκευών ακριβείας. Η γκάμα προϊόντων που παράγονται στη Γερμανία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παξιμάδια σύσφιξης και ράβδους αρπάγης, τσοκ διάτρησης CNC και βάσεις κολάρων, υποδοχές εργαλείων VDI και υποδοχές εργαλείων ακριβείας. Επίσης, η Zürn GmbH & Co. KG είναι εδραιωμένη στη διεθνή αγορά και παγκοσμίως ανταγωνιστική, καθώς διαθέτει τις πλέον σύγχρονες συνθήκες παραγωγής.

  3. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  4. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  5. SYNTHETIC URINE E.K.

    Γερμανία

    Επιστημονικά Προϊόντα για Βιομηχανική ΧρήσηΣτη Synthetic Urine e.K. ειδικευόμαστε στην παραγωγή συνθετικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προσομοιωτών και μιμητικών προϊόντων και είμαστε, επίσης, σε θέση να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ανεπιθύμητες συνοδευτικές ουσίες. Χάρη στο συνεχή έλεγχο που εφαρμόζουμε, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.Για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας ως προς την ποιότητα ανά πάσα στιγμή, ακολουθούμε πρότυπες μεθόδους κατασκευής κατά DIN, που μπορούν να εφαρμοστούν σε ευρύ φάσμα βιομηχανικών κλάδων.Αναζητάτε έτοιμα δοκιμαστικά υγρά, όπως συνθετικό ιδρώτα, συνθετικά ούρα ή συνθετικό σίελο; Επικοινωνήστε μαζί μας.Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις εφαρμογές των προϊόντων μας; Επικοινωνήστε μαζί μας! Η ομάδα της Synthetic Urine

  1. SCALES AND MEASURING INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Οι συναλλαγές με ζυγούς και όργανα μέτρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων μέτρησης και ζύγισης. Εκτός από τα δοκιμασμένα βασικά μας προϊόντα για το εμπόριο, την επαγγελματική και τη βιομηχανική χρήση, καθώς και την ιατρική, την υγεία και τον τομέα Wellness, πωλούμε και ενοικιάζουμε ζυγούς και συστήματα μέτρησης που αναπτύσσονται και παράγονται κυρίως στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας διακρίνεται και την ισχυρή εμπορική επωνυμία, για ποιοτικά προϊόντα και για την προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση. Βιομηχανικός ζυγός - Τεράστια ποικιλία! Βρείτε την καινούργια πλατφόρμα ζύγισης για τον έλεγχο παραλαβών, το ζυγό μέτρησης για την απογραφή κλπ., το ζυγό συστατικών για την παραγωγή σας. Σχεδόν κάθε επίπεδο που θα βρείτε στη γκάμα των προϊόντων μας, εξατομικευμένο ως προς το υλικό, τις διαστάσεις και την κατασκευή. Εργαστηριακοί ζυγοί και ζυγοί ακριβείας - Κάθε ζυγός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ζυγίζει σε μικρομετρική κλίμακα: ο αναλυτικός ζυγός, ο ημιμικροζυγός και ο ζυγός ακριβείας για το φαρμακείο και το εργαστήριο.

  2. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  1. CARSIG GMBH

    Γερμανία

    Η Carsig GmbH είναι προμηθευτής ηλεκτρονικών λύσεων για πελάτες προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και κατασκευαστές ειδικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα και οι κατασκευές μας διακρίνονται για την εξατομικευμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις τεχνολογία και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επιβατικά/φορτηγά οχήματα, αλλά και σε οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, γεωργικά μηχανήματα και τροχόσπιτα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Engineering, κατασκευή και παραγωγή μεγάλων, αλλά και μικρότερων ποσοτήτων παραγγελίας. Ορισμένα παραδείγματα προϊόντων: παλμικά και χρονικά ρελέ με ρυθμιζόμενες χρονικές διαβαθμίσεις, πολυλειτουργικά ρελέ, ελεύθερα προγραμματιζόμενα μικροσυστήματα ελέγχου, συνδυασμοί διόδων, επιτηρητές ρεύματος και τάσης, τυποποιημένα ρελέ, μικρορελέ, ρελέ υψηλής τάσης και ρελέ ημιαγωγού, ενισχυτές και διανομείς παλμών, ρελέ απομόνωσης, ρελέ με δυνατότητα διαφορετικής σύνδεσης και αντιστοίχισης ακίδων, ειδικά ρελέ, όπως ρελέ ελέγχου λυχνιών και βηματικά ρελέ ή φλας

  2. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  3. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.

  4. ULBRICH GMBH

    Γερμανία

    Ως εταιρεία με σημαντικές διατομεακές γνώσεις στους τομείς των υδραυλικών συστημάτων, της ηλεκτρονικής και της κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευάζουμε και παράγουμε υδραυλικές πρέσες ελέγχου, πρέσες συναρμολόγησης, πρέσες παραγωγής και ειδικά μηχανήματα ρυθμιζόμενης δύναμης και διαδρομής. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων επεξεργαζόμαστε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά συστήματα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας

  5. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.