• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικες κατασκευες

Αποτελέσματα για

Ειδικες κατασκευες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  2. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  3. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  4. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  5. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

  2. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  3. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

  4. FLUORTEK INC.

    Γερμανία

    Από το 1980, η FLUORTEK προμηθεύει τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών εργαλείων με εύκαμπτους σωλήνες ακριβείας. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και στην ανάπτυξη εξωθημένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ομάδα μας σάς συνοδεύει από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και δίδει έμφαση σε γρήγορες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις. Κάθε εξώθηση είναι ένα προϊόν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτων σωλήνων PTFE με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ιατρική βιομηχανία, η FLUORTEK διαθέτει μια μοναδική γκάμα εξωθημένων προϊόντων PTFE. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε υπόψη τις χρωματικές επιθυμίες των πελατών, καθώς και ακτινοσκιερά πληρωτικά υλικά. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP.

  5. SL RASCH GMBH SPECIAL AND LIGHTWEIGHT STRUCTURES

    Γερμανία

    Οι λύσεις μας είναι θεαματικά απλές. Η SL-Rasch είναι ένα γραφείο αρχιτεκτόνων και μηχανικών που διακρίνεται για την ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφριών κατασκευών και κατασκευών μετατρέψιμων μεμβρανών. Αποτελούμενη από μια διεθνή ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, η εταιρεία εδρεύει στη Στουτγκάρδη και διοικείται σήμερα από τη 2η γενιά. Με επιστημονικές μεθόδους βασισμένες στις βασικές αρχές αντίληψης της μορφής του Φράι Όττο. η διεπιστημονική ομάδα αναζητά αντικειμενικά τις καλύτερες λύσεις για εξαιρετικές ελαφριές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η SL Rasch αναπτύσσει μεταξύ άλλων μεγάλες επαγγελματικές ομπρέλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται με επιτυχία παγκοσμίως ως μετατρέψιμες κλιματικές στέγες για ανοιχτούς χώρους, καθώς και σε μεγάλη αστική κλίμακα. • Ελαφριά αρχιτεκτονική κατασκευή • Ειδικές κατασκευές • Κατασκευές με μετατρέψιμες μεμβράνες • Ανάπτυξη ελαφρών υλικών • Ανεμομηχανική - CFD-FSI Προσομοίωση • Τρισδιάστατη μοντελοποίηση, εικονική πραγματικότητα

  1. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  2. ANTONINO MILAZZO MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Milazzo Medizintechnik παράγει χειρουργικά ψαλίδια από το 1980. Με εμπειρία άνω των 40 ετών παράγουμε ψαλίδια υψηλής ποιότητας για το σύνολο του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και ειδικευόμαστε στην καρδιοχειρουργική και στη χειρουργική θώρακα, καθώς και σε ψαλίδια παρασκευασμάτων και μικροσκοπικά ψαλίδια αγγείων, καθώς και γωνιακά ψαλίδια. Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα στην επιφάνεια, στην τομή και στην αίσθηση της κοπής. Για το λόγο αυτό παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία. Από το 2021, η επιχείρηση διευθύνεται στη δεύτερη γενιά από τον Davide Milazzo. Οδηγία για την ποιότητα: Λόγω της πιστοποίησης DIN EN ISO 13485 φροντίζουμε για τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και ποιότητα στην παραγωγή. Επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση, αυξάνουμε τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την ικανοποίηση των πελατών μας. Μοναδικά πλεονεκτήματα της παραγωγής και των προϊόντων μας: - εξαιρετικές επιφάνειες και επιστρώσεις, καθώς και ικανότητα και αίσθηση κοπής. - η ευελιξία μας. - η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. - η παραγωγή 100% στη Γερμανία. - Πρώτης τάξεως γερμανικές πρώτες ύλες. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε επίσης παραγγελίες για ειδικές κατασκευές. Στείλτε μας απλώς το αίτημά σας για το ψαλίδι που χρειάζεστε με σχέδιο/εικόνα ή υπόδειγμα και εμείς θα ελέγξουμε τη δυνατότητα παραγωγής και θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατό μια προσφορά με τιμή και προθεσμία παράδοσης.

  1. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  2. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  3. WABRA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WABRA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετρολογια, Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, και Ιδιοκατασκευές από χάλυβα. Έχει έδρα σε Tübingen-Hirschau, Γερμανία.

  4. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  5. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  6. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  7. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  8. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  1. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  2. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

  3. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  4. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  5. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  6. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

  7. SCC AIRCOMPRESSORS

    Γερμανία

    Τεχνολογία, βελτιστοποίηση, γλωσσική προσαρμογή, διαχείριση διαδικασιών, κατασκευή μηχανημάτων και υποστήριξη. Σε μια παγκόσμια οικονομία της αγοράς δεν αρκεί πλέον σήμερα να επικαλείται κανείς τη μακρόχρονη παράδοση. Αυτή δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της επιχείρισης ούτε και επιλογή την οποία πρέπει να εμπιστευτεί ο πελάτης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς τεχνικούς που με βάση την επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν επακριβώς τις βιομηχανικές αγορές, αξιολογούν και δοκιμάζουν προϊόντα επιτόπου και γνωρίζουν πως πρέπει να εκτιμούν της ευκαιρίες και τους κινδύνους νέων προϊόντων. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να παράγουν με καινοτομικό και χαμηλού κόστους τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

  8. BETONBAU GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Ένα φάσμα προϊόντων για τεχνικά κτίρια που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προϊόντα δομημένα δομοστοιχειωτά που λειτουργούν εξίσου καλά σε μεμονωμένη βάση όπως και σε ένα σύστημα. Εξυπηρέτηση που αρχίζει από το σχεδιασμό και δεν σταματά σε καμία περίπτωση με την εμπρόθεσμη παράδοση. Ικανοποιημένοι πελάτες που υποστηρίζονται με την εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας μας στον κλάδο. Η ποιότητα έχει μέλλον. Αυτό είναι το όραμά μας. Σάς προσκαλούμε να το μοιραστείτε μαζί μας! Οι εγκαταστάτες μας – όλοι τους πεπειραμένοι ειδικοί τεχνικοί στον τομέα των πολυώροφων, υπόγειων και χαλύβδινων κατασκευών – είναι ικανότατοι επαγγελματίες σε ό, τι αφορά στο θέμα της συναρμολόγησης κυψελωτών μονάδων. Στόχος μας είναι να συζητούμε στο ίδιο επίπεδο με τους πελάτες μας για τις τεχνικές εφαρμογές. Για το λόγο αυτό απασχολούμε στους τομείς της διάθεσης, της κατασκευής και της παραγωγής πεπειραμένους μηχανικούς, αρχιεργάτες και τεχνικούς με ειδίκευση στους τομείς των ενεργειακών συστημάτων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και των κλασικών πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών.

  9. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  10. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ειδικες κατασκευες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις