• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αεριοποίηση- βιοενέργεια- εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Αεριοποίηση- βιοενέργεια- εγκαταστάσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  3. INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Mundelsheim, Γερμανία.

  4. ROS ROCA INTERNACIONAL SL

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROS ROCA INTERNACIONAL SL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  5. BIO-SYSTEM GESELLSCHAFT FÜR ANWENDUNGEN BIOLOGISCHER VERFAHREN MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO-SYSTEM GESELLSCHAFT FÜR ANWENDUNGEN BIOLOGISCHER VERFAHREN MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, και Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHWARTING BIOSYSTEM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARTING BIOSYSTEM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. JENBACHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JENBACHER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.