• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγορα & πωληση

Αποτελέσματα για

Αγορα & πωληση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  3. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  4. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  5. KRAFT TRENDMODE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου "Kraft Trendmode GmbH" δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα της εμπορίας ειδών μόδας. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι: εισαγωγή-εξαγωγή χονδρικής, αγορά και πώληση ειδών ένδυσης, υποδημάτων, εσωρούχων, υφασμάτων οικιακής χρήσης, κοσμημάτων, αξεσουάρ, στοκ κοσμημάτων και αρωμάτων γνωστών παραγωγών. Συνεργαζόμαστε με τομείς μόδας καταλόγου και διαθέτουμε μεικτά είδη στοκ, καθώς και μεμονωμένες παραγγελίας κατά 80-90% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου. Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης των εμπορευμάτων βάσει φωτογραφιών. Το σύνολο των εμπορευμάτων είναι καινούργια και με τη γνήσια συσκευασία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης και ιδιοκτήτες μικρών μπουτίκ και οίκων μόδας. Παρέχουμε μόνιμες συμβάσεις για διανομείς των μαρκών: Rinascimento, Kitana, Philipp Carat, Etincelle, Miss Miss, Apart, Speidel, Mustang, Bonita, Bondy, Teddy Lu και πολλών άλλων ευρωπαϊκών μαρκών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GERLITZ MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERLITZ MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, φρεζες, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιομηχανική μεταφορά εσωτερικού και εξωτερικού, και αγορά και πώληση εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  2. PS KRAFTWAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PS KRAFTWAGEN GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγγυημενα μεταχειρισμενα ειδη, χρηματοδοτηση, και αγορεσ-πωλησεις μεταχειρισμενων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικό γραφείο, υπηρεσιες διαμεσολαβησης σε κτηματομεσιτικα θεματα, κτηματομεσιτικοί σύμβουλοι για αγορές και πωλήσεις, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. IMMOBILIENWELT HEIDELBERG (INHABER: C.GLASS)

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMMOBILIENWELT HEIDELBERG (INHABER: C.GLASS), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγοραπωλησίες κτιρίων, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  1. KLEEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

  2. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

  1. NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη Γερμανία υψηλής ποιότητας, οικολογικών προϊόντων GOTS, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους πελάτες μας που διανέμουν τα δικά τους προϊόντα ετικέτας. Ως πιστοποιημένο γερμανικό εργοστάσιο κατασκευάζουμε παπλώματα, μαξιλάρια και ειδικά προϊόντα για λογαριασμό των πελατών μας. Σε εμάς μπορείτε να βρίσκετε τα πάντα σε μια πηγή: - αυστηρά ελεγχόμενη αγορά οικολογικών πρώτων υλών - εξατομικευμένη γκάμα προϊόντων - υποστήριξη στην ανάπτυξη παπλωμάτων, μαξιλαριών ή ειδικών προϊόντων - ετικέτες και συσκευασίες που καθορίζονται από εσάς - ατομική υποστήριξη πωλήσεων

  2. VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η Vogt Medical Management αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες με έναν μόνο στόχο: να προσφέρεται στους ασθενείς και στους συγγενείς περισσότερη ασφάλεια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ως γερμανική επιχείρηση με πάνω από 25 χρόνια ιστορίας, οι συνεργάτες μας βασίζονται στην πείρα και την υποστήριξή μας, ώστε να είναι επιτυχημένοι στις αγορές τους. Vogt Medical Hospital Solutions σημαίνει διαρθρωτικές λύσεις που βασίζονται σε μια συνολική αρχή: λύσεις "με το κλειδί στο χέρι", που αρχίζουν από τον σχεδιαστικό προγραμματισμό και παροχή συμβουλών, από τη χρηματοδότηση έως την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης οικοδομικών έργων και της διάθεσης ιατρικού εξοπλισμού για εκπαίδευση και υποστήριξη των υπαλλήλων του σέρβις μετά την πώληση - τα πάντα κάτω από την εποπτεία της Vogt Medical Projektmanagement, όλα από την ίδια πηγή. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει πάντα να είναι προσανατολισμένες στις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και στις σύγχρονες μεθόδους ιατρικής θεραπείας. Ανεξάρτητα από τον τόπο όπου βρίσκονται.

  3. PRIMUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIMUS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορες νομισματων, μαρκες, συλλεκτικα νομισματα, και συλλεκτικα γραμματοσημα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.