• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυγεια

Αποτελέσματα για

Ψυγεια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  2. HOTEL-WERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL-WERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  3. SASA TRADING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SASA TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία, οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. COOLMAN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOLMAN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. BEHR SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEHR SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία κινητήρων, και Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. K + T KÜHL- UND TIEFKÜHLZELLEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K + T KÜHL- UND TIEFKÜHLZELLEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  2. ZEILE KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEILE KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία, οικιακής χρήσης, και Ψυγεία, οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  3. KALBRUNNER & RAUSCH GMBH + CO KÄLTETECHNIK KG

    Γερμανία