• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  2. MAIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER SYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  3. G L T GESELLSCHAFT FÜR LÖTTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G L T GESELLSCHAFT FÜR LÖTTECHNIK MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. BERND HOGG EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND HOGG EK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  5. BTM EUROPE BLECHVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BTM EUROPE BLECHVERBINDUNGSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BAUMEISTER SCHWEISSTECHNIK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUMEISTER SCHWEISSTECHNIK GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. GERHARD TATZKE GAS- UND SCHWEISS-VERTRIEB INH. HERMANN BÄR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD TATZKE GAS- UND SCHWEISS-VERTRIEB INH. HERMANN BÄR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε March, Γερμανία.

  4. JOHANN BENNING GMBH SCHWEISSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN BENNING GMBH SCHWEISSTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. THOMAS KLEIN EUROTUBES

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS KLEIN EUROTUBES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  1. ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. H & H EISEN-MÜLLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία H & H EISEN-MÜLLER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οξυγονοκοπή - μηχανήματα, Χάλυβες, Οξυγονοκοπή - μηχανήματα, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  1. BACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Neulingen, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH BEZNER OHG SCHWEIßTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH BEZNER OHG SCHWEIßTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. G. HÄHNLE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. HÄHNLE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  4. SCHWEISSTECHNIK BC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWEISSTECHNIK BC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  5. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

  6. HABA HÄHNLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HABA HÄHNLE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ