• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Γερμανία

Γερμανία
  1. MOTORGARTEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTORGARTEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schauenburg, Γερμανία.

  2. WESTP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WESTP GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pulheim, Γερμανία.

  3. BEYER-MIETSERVICE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEYER-MIETSERVICE KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roth-Heckenhof, Γερμανία.

  4. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθαμνωτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός δασοκομίας, Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός δασοκομίας, και Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Haselbachtal, Γερμανία.

  5. TS INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TS INDUSTRIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kempen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EBELING, TECHNISCHER GROSSHANDEL INHABER KARSTEN GENTHE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBELING, TECHNISCHER GROSSHANDEL INHABER KARSTEN GENTHE E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wolfsburg, Γερμανία.

  2. T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

  3. HYDROKULTUR DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYDROKULTUR DESIGN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leer, Γερμανία.

  4. STEINER NATURSTEEIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEINER NATURSTEEIN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rohrdorf, Γερμανία.

  5. HÅNDVERDEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÅNDVERDEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος κηπων, εργαλεια κηπουρικης, και εργαλεια ανθοκομιας και κηπουρικης. Έχει έδρα σε Baunatal, Γερμανία.

  1. SCHULER APPARATEBAU GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER APPARATEBAU GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτά και λιπάσματα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Φυτά και λιπάσματα. Έχει έδρα σε Pfullendorf, Γερμανία.

  2. SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές καθαρισμού δημοσίων οδών, Οχήματα μαζικής μεταφοράς, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Μηχανές καθαρισμού δημοσίων οδών, Οχήματα μαζικής μεταφοράς, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Erfurt, Γερμανία.

  1. MATTERSTOCK GMBH TECHNIK FÜR FORST UND GARTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATTERSTOCK GMBH TECHNIK FÜR FORST UND GARTEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπευτικά εργαλεία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

  2. HEINRICH GÜNEDLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH GÜNEDLER GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπευτικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Darmstadt, Γερμανία.

  3. HARTWIG ZEIDLER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTWIG ZEIDLER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτοκομία, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  4. GGG DÜSING GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GGG DÜSING GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gelsenkirchen, Γερμανία.

  5. SAVUNA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAVUNA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

  6. COIRPROJECT GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία COIRPROJECT GBR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλωσιμα κηπευτικης. Έχει έδρα σε Segnitz, Γερμανία.

  7. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, και Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trier, Γερμανία.

  8. DS PRODUKTE DIETER SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DS PRODUKTE DIETER SCHWARZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Κηπευτικά εργαλεία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Stapelfeld, Γερμανία.

  1. ORAMARKET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORAMARKET GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oranienburg, Γερμανία.

  2. HOBBY AKTIV FLORISTIK & BASTELN INH. OSKAR GRÖBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBBY AKTIV FLORISTIK & BASTELN INH. OSKAR GRÖBER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Είδη χειροτεχνίας, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Schwabmünchen, Γερμανία.

  3. AMANN BAU- UND GARTENMARKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMANN BAU- UND GARTENMARKT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Κηπευτικά εργαλεία, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Allersberg, Γερμανία.

  4. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VREDO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Evessen, Γερμανία.

  5. GARTENHAUS MONTAGETEAM NORDDEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARTENHAUS MONTAGETEAM NORDDEUTSCHLAND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marne, Γερμανία.

  6. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT LUNESTEDT EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT LUNESTEDT EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lunestedt, Γερμανία.

  7. JULIUS KIRSCHNER & SOHN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIUS KIRSCHNER & SOHN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Κηπευτικά εργαλεία, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

  8. EINHELL GERMANY AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EINHELL GERMANY AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κηπευτικά εργαλεία, Εργαλεία φορητά, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Landau/Isar, Γερμανία.

  9. LARSEN & MOHR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LARSEN & MOHR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  10. IHU GESELLSCHAFT FÜR INGENIEUR-, HYDRO- UND UMWELTGEOLOGIE MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IHU GESELLSCHAFT FÜR INGENIEUR-, HYDRO- UND UMWELTGEOLOGIE MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας, και Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας. Έχει έδρα σε Nordhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

108 Επιχειρήσεις