• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραδοσιακη επεξεργασια κρεατος

Αποτελέσματα για

Παραδοσιακη επεξεργασια κρεατος - Γαλλία

Γαλλία
  1. VARLET MACHINES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Varlet Machines, μια γαλλική εταιρεία με έδρα στην Boulogne-sur-Mer, ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση μηχανημάτων για την επεξεργασία ψαριών, κρέατος και πουλερικών. Όλα τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα με βάση τα γερά υλικά και κατασκευάζονται στη Γαλλία στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Οι τεχνικοί μας μπορούν να έρθουν στον χώρο σας για την παράδοση και εγκατάσταση του μηχανήματός σας. Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας, σχεδιάζουμε καινοτόμα μηχανήματα, επιλέγοντας προσεκτικά τα εξαρτήματα και υλικά κατασκευής για το κάθε ένα, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες των επαγγελματιών του αγροδιατροφικού κλάδου: -Εμπόροι, -Παραγωγοί, -Εργοστάσια. Οι ομάδες μας κατασκευάζουν περισσότερα από 200 μηχανήματα κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις μας, εκ των οποίων το 50% πωλούνται στο εξωτερικό. Η ετιαρεία έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο και δραστηριοποιείται μέσω ενός δικτύου έμπιστων συνεργατών, διανομέων και αντιπροσώπων. Η Varlet έχει αναπτυχθεί για να είναι στην υπηρεσία των πελατών της σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Varlet είναι η πρώτη γαλλική εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας ψαριών, κρέατος και πουλερικών.

  2. CÔTE2BOEUF

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η COTE2BOEUF, παρασκευαστής παραδοσιακών παστών προϊόντων κρέατος στην Αβεϊρόν, οφείλει τη φήμη της σε ένα εμβληματικό προϊόν της γαλλικής γαστρονομίας: : το σαλάμι saucisson! Η παρασκευή του γίνεται όπως παλιά, με τρία μόνο συστατικά: επιλεγμένο κρέας από αγροκτήματα της Αβεϊρόν, αλλάτι Guérande, ΠΟΠ πιπέρι Kampot. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς νιτρώδη! Μόνο τρία συστατικά, όπως παλία. Η γκάμα των αλλαντικών μας περιλαμβάνει coppa, lonzo, αποξηραμένο noix de jambon, αποξηραμένο βοδινό Ομπράκι, τσορίζο, γκουαντσιάλε, αποξηραμένα λουκάνικα, saucisson, τα οποία πρασκευάζονται χωρίς νιτρώδη στο δικό μας εργαστήριο στο Laissac της Αβεϊρόν. Η COTE2BOEUF έχει επίσης εφεύρει τα Popines: αλλαντικά κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες μέσα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο και επιστρέψιμο. Από τη στιγμή της συσκευασίας τους σε κενό αέρος, τα αλλαντικά Popine μπορούν να διατηρηθούν για τρεις μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Διατίθενται σε τρία μεγέθη (Popine, Marmite, Chaudron), για να συνοδεύουν τα ρακλέτ σας τον χειμώνα και τα πλατό αλλαντικών όταν έχει καλό καιρό.

  3. PROFIL EXPORT VIANDES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

  4. ORGANIC FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ORGANIC FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια βιολογικων κρεατων. Έχει έδρα σε Mauleon, Γαλλία.