• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Γαλλία

Γαλλία
  1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. ASSISTANCE BOUCHERIES CHARCUTERIES RESTAURANTS

    Γαλλία

  3. ALSACE ALIMENTAIRE EQUIPEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALSACE ALIMENTAIRE EQUIPEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης. Έχει έδρα σε Schweighouse Sur Moder, Γαλλία.

  4. CAFES RICHARD

    Γαλλία

  5. A2TI

    Γαλλία

    Η εταιρεία A2TI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 9, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GROUPE SAJECLIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUPE SAJECLIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε La Motte Servolex, Γαλλία.

  2. ATOSA CATERING EQUIPMENT FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATOSA CATERING EQUIPMENT FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Orly, Γαλλία.

  3. EFMD

    Γαλλία

    Η εταιρεία EFMD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, και εξοπλισμός συλλογικής εστίασης. Έχει έδρα σε Castelmaurou, Γαλλία.

  4. BICHARD EQUIPEMENT SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία BICHARD EQUIPEMENT SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Gratentour, Γαλλία.

  5. CUISINOX

    Γαλλία

    Η εταιρεία CUISINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, κουζινες για συλλογικους φορεις χονδρικης, προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, και επαγγελματικές κουζίνες. Έχει έδρα σε Artigues Pres Bordeaux, Γαλλία.

  1. FROID HENRIOT

    Γαλλία

    Η εταιρεία FROID HENRIOT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Sens, Γαλλία.

  2. FROID ET MACHINES CONCESSIONNAIRE SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FROID ET MACHINES CONCESSIONNAIRE SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Montréal-La-Cluse, Γαλλία.

  1. CAEN FROID

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAEN FROID, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Louvigny, Γαλλία.

  2. NORMA FROID

    Γαλλία

    Η εταιρεία NORMA FROID, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Barentin, Γαλλία.

  3. EMATIKA

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMATIKA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων. Έχει έδρα σε Corbie, Γαλλία.

  4. SARL LA TERRASSE

    Γαλλία

  5. DEPANNAGE RESTAURANT COLLECTIVITE EQUIPEMENT DRCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEPANNAGE RESTAURANT COLLECTIVITE EQUIPEMENT DRCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Marsannay-La-Côte, Γαλλία.

  6. L' OLYMPIA SARL

    Γαλλία

  7. ERCO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ERCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Niort, Γαλλία.

  8. COFRINO FROID ET MACHINES

    Γαλλία

    Η εταιρεία COFRINO FROID ET MACHINES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Lambersart, Γαλλία.

  1. NEVETECHNIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEVETECHNIC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Thonon Les Bains, Γαλλία.

  2. C 2 M

    Γαλλία

    Η εταιρεία C 2 M, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Rosny Sous Bois, Γαλλία.

  3. SA MATHIEU

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA MATHIEU, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  4. PB MAINTENANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PB MAINTENANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Fontenay En Parisis, Γαλλία.

  5. FRIGECLIM SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRIGECLIM SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε La Francheville, Γαλλία.

  6. STE EXPLOITATION RESTAURANT LA COUPOLE

    Γαλλία

  7. ETS PINTURAUD SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS PINTURAUD SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, εγκατάσταση επαγγελματικών κουζίνων, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε La Teste De Buch, Γαλλία.

  8. DAV ETS DUFLOT ANTOINE VACHE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DAV ETS DUFLOT ANTOINE VACHE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuville En Ferrain, Γαλλία.

  9. MATFER

    Γαλλία

  10. MORA

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

84 Επιχειρήσεις