• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλυβες και μεταλλα

Αποτελέσματα για

Χαλυβες και μεταλλα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. L'ECHOPPE D'OR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

  2. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο πολυτιμων μεταλλων, χρυσος σε ραβδους, και χρυσα συλλεκτικα νομισματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. ACHAT OR CONSEIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. SAPIM INOX - PACA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAPIM INOX - PACA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ευκαπτοι σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Vedène, Γαλλία.

  5. FONDERIES DU MIDI

    Γαλλία

    Η εταιρεία FONDERIES DU MIDI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χύτευση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Vitrolles Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ACHAT OR CONSEIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορες κοσμηματων, παλαια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  3. ACHAT OR CONSEIL DAVSO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL DAVSO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. ACHAT OR CONSEIL ARLES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL ARLES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  5. ACHAT OR CONSEIL LA VALETTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL LA VALETTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε La Valette-Du-Var, Γαλλία.

  1. SEPALUMIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEPALUMIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux Cedex, Γαλλία.

  2. OZICONCEPT SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία OZICONCEPT SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  1. NPI INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NPI INTERNATIONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, ανταλλακτικα για κινητηρες βιομηχανικης χρησης, 'Εγχυση, και βιομηχανικό φιλτράρισμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. LABORATOIRE ACI

    Γαλλία

    Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.

  3. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  4. ARMA TECH SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARMA TECH SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό πλέγμα για οπλισμένο σκυρόδεμα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μεταλλικό πλέγμα για οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικοι σκελετοι, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και πλαίσια για σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Le Rove, Γαλλία.

  5. BATISSEURS DE PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BATISSEURS DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Σκαλωσιές και σκάλες, Τοιχοποιία - εργασίες, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Σκαλωσιές και σκάλες, Τοιχοποιία - εργασίες, και γενικες ανακαινισεις. Έχει έδρα σε Entraigues-Sur-La-Sorgue, Γαλλία.

  6. MR ENTREPRISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MR ENTREPRISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  7. SOCIETE PRESTALPES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE PRESTALPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Σκαλωσιές και σκάλες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  8. TRAVAUX EPUISEMENT ET CONSOLIDATION DES SOLS

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRAVAUX EPUISEMENT ET CONSOLIDATION DES SOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πασσαλοσανιδες, θεμελια κτιριων, και εξυγίανση και ανακαίνιση. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  1. FACE SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία FACE SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλάδεμα και κόψιμο δέντρων, Κουβέρτα, μονωση, και Κλάδεμα και κόψιμο δέντρων. Έχει έδρα σε Le-Muy, Γαλλία.

  2. PIERRES ET LUBERON

    Γαλλία

    Η εταιρεία PIERRES ET LUBERON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρα. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  3. STE ARMATURES MANNA & THIRION

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE ARMATURES MANNA & THIRION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, θωρακισεις, Μεταλλικοί σκελετοί για οικοδομές, πλαίσια για σκυρόδεμα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Saint-Chamas, Γαλλία.

  4. AZUR INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR INDUSTRIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Βιομηχανικές σωληνώσεις, υπεργολαβία σε μηχανική συγκόλληση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Fos-Sur-Mer, Γαλλία.

  5. FRANCE TTH

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE TTH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  6. SARL NUMERHYD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL NUMERHYD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες ραμπες. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  7. USIS ENTREPRISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία USIS ENTREPRISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - βαριά, μηχανοκίνητη συγκόλληση, και Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει έδρα σε Tarascon, Γαλλία.

  8. IMAL FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMAL FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  9. TECHNOPLUS INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHNOPLUS INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, μηχανοκίνητη συγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Φανοποιία. Έχει έδρα σε Les-Pennes-Mirabeau Cedex, Γαλλία.

  10. CHROMALU SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHROMALU SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιψευδαργυρωση, επιψευδαργυρωση εν θερμω, φωσφατωση, και φωσφατωση μεταλλων. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλυβες και μεταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

665 Επιχειρήσεις