• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλικι

Αποτελέσματα για

Χαλικι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CARRIERE VILA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARRIERE VILA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικό χαλίκι, Χαλίκι ψιλό, Γυαλισμένοι λίθοι, και λατομεια μαρμαρου. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. STE DURANCE GRANULATS

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE DURANCE GRANULATS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Peyrolles En Provence, Γαλλία.

  3. SAS MIDI CONCASSAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS MIDI CONCASSAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  4. SAB SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAB SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε La Roche Des Arnauds, Γαλλία.

  5. SARL LE CLOS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL LE CLOS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Puget Theniers, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SILICES DE LA ROYA

    Γαλλία

  2. VAISON MATERIAUX

    Γαλλία

  3. DROME ARDECHE GRANULATS

    Γαλλία

  4. SARL MUL

    Γαλλία

  5. STE MERIDIONALE DE CARRIERES

    Γαλλία

  1. GRAVI BUECH

    Γαλλία

  2. LES SABLIERES DE L EMBRUNAIS

    Γαλλία

  1. SOCIETE DES CARRIERES VAUCLUSIENNES

    Γαλλία

  2. SOCIETE DES OCRES DE FRANCE

    Γαλλία

  3. AGREGATS 04

    Γαλλία

  4. EMERALD

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMERALD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκος. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.