• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φαγιάνσα - πλακόστρωτα και πλακάκια

Αποτελέσματα για

Φαγιάνσα - πλακόστρωτα και πλακάκια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. EOS CARRELAGE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EOS CARRELAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια από φυσική πέτρα, δαπεδα και επενδυση με πετρινα πλακακια, πλακοστρωτα απο τραβερτινη, και πλακακια μπανιου. Έχει έδρα σε Port De Bouc, Γαλλία.

  2. VERSACE PIETRO

    Γαλλία

  3. 2L CARRELAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία 2L CARRELAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα, γενικες ανακαινισεις, και Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  4. 4 M PROVENCE ROUTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία 4 M PROVENCE ROUTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια, και Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  5. DMC MILLER

    Γαλλία

    Η εταιρεία DMC MILLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μωσαϊκά πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακοστρωτα απο τραβερτινη, και πλακιδια. Έχει έδρα σε Pertuis, Γαλλία.