• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τζακια

Αποτελέσματα για

Τζακια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NICE ENVIRONNEMENT SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία NICE ENVIRONNEMENT SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σόμπες θέρμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τζακια, μπαρμπεκιου, λέβητας με κόκκους, και κλιβανοι ξυλου. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. CHEMINÉES CONCEPTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHEMINÉES CONCEPTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Coudoux, Γαλλία.

  3. CRV-SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία CRV-SUD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων, τζακι-λεβητας, και Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει έδρα σε Nans-Les-Pins, Γαλλία.

  4. DEHE PACA

    Γαλλία

  5. HOTEL EDEN **

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο Logis de France με 3 τζάκια στη Martigues. Θέα στο λιμάνι, 5 λεπτά από τις παραλίες της μπλε ακτής και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας. Δωρεάν σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο στο δωμάτιο. Επισκεφθείτε τη Βενετία της Προβηγκίας. Η μπλε ακτή είναι γοητευτική και αυθεντική. Αυτή η ακτή μήκους 25 χλμ. ανάμεσα στον όρμο της Μασσαλίας και τον κόλπο του Fos, χωρίζει τη λίμνη Berre και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η καρδιά της χτυπά στην Martigues. Το ξενοδοχείο Eden βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει θέα στη μαρίνα που κόβει την ανάσα. Δύο βήματα από το κέντρο.