• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα για τα μαλλιά

Αποτελέσματα για

Προϊόντα για τα μαλλιά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  2. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge
  3. BLEU VERT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLEU VERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλακτωμα, Κατασκευαστής επαγγελματικών σαμπουάν, αποσμητικα σε στικ, προϊοντα για τα μαλλια, αποσμητικα roll-on, βιολογικό καλλυντικό για την περιποίηση του σώματος, φυσικα καλλυντικα, και Σωματική περιποίηση - προϊόντα. Έχει έδρα σε Caumont-Sur-Durance, Γαλλία.

  4. GLAMA INTERNATIONAL CORPORATION FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GLAMA INTERNATIONAL CORPORATION FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα για τα μαλλιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόδα - στυλίστες, Προϊόντα ομορφιάς, Μόδα - στυλίστες, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Lamanon, Γαλλία.

  5. FAUVERT

    Γαλλία

    Η εταιρεία FAUVERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα για τα μαλλιά. Έχει έδρα σε Aix-en-provence, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INSPIRATIONS COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Σαμπουάν, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών, και Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. DORÉSUN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Dorésun είναι ένα εργαστήριο το οποίο εξειδικεύεται στην παρασκευή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αυτομαυριστικών. Με έδρα την Κυανή Ακτή από το 2019, διαθέτουμε 4 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα μαυρίσματος και περιποίησης σώματος. Διαθέτουμε μια γκάμα αυτομαυριστικών και συμπληρωμάτων διατροφής για ακτινοβόλα επιδερμίδα όλο τον χρόνο, με ή χωρίς έκθεση στον ήλιο. Χιλίαδες γυναίκες και άντρες μας εμπιστεύονται για να τονώσουν τη χροιά του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας που αποδεικνύουν την αξία τους στην πράξη.

  3. EMÈCHE-FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMÈCHE-FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περούκες και ποστίς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη ετοιμων ενδυματων, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών, και Απευθείας πώληση. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. NOY26

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOY26, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, και φροντιδα μαλλιων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.