• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πανω

Αποτελέσματα για

Πανω

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. BAAL FRANCE LABORATOIRE INNOVIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία BAAL FRANCE LABORATOIRE INNOVIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γάντια ιατρικής εξέτασης, και πανες ακρατειας. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  2. FRANCE BANDEROLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE BANDEROLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πανο απο pvc, διαφημιστικα πανο, και τυπωμένος μουσαμάς. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  4. INTERESSENS

    Γαλλία

    Επιλέγοντας την Interessens επιλέγετε πάνω από 20 χρόνια πείρας στον τομέα των καλλυντικών και της αρωματοποιίας πολυτελείας. Με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας, η επιχείρηση μας, ανθρώπινων διαστάσεων, μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε την σχέση με τους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε υπηρεσίες και συμβουλές ειδικών με τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο. Δημιουργούμε και παρασκευάζουμε αρώματα κατά παραγγελία και φημιζόμαστε για την τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.

  5. CONFIT DE PROVENCE

    Γαλλία

    Παρασκευαστής βιολογικών, διαιτητικών, ελαφρών μαρμελάδων καθώς και υπαίθρου. Με κύριο όνομα ή με τοπικές, εθνικές και διεθνείς μάρκες, εμφανίζονται τόσο σε GMS όσο και σε ειδικευμένα δίκτυα. Παράγουμε στο Puyricard περίπου 20.000 βαζάκια την ημέρα είτε πάνω από 1.500 τόνους/έτος. Παραδοσιακές μέθοδοι προετοιμασίας και παρασκευής μαρμελάδων. Προτείνουμε επίσης μία σειρά μαγειρικών συνοδευτικών "les Confits Gourmands". Με παρουσία στη SIAL στο Παρίσι.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  2. FRAGWORLD

    Γαλλία

    Η FRAGWORLD είναι δημιουργός και προμηθευτής αρωματικών συνθέσεων και εσάνς για αρώματα, κολώνιες, αποσμητικά, κεριά και αποσμητικά χώρου. Η εταιρεία Fragworld δημιουργήθηκε στην περιοχή της πόλης Γκρας, λίκνο της αρωματοποιίας. Η FragWorld βρίσκεται στην πόλη Montauroux και οι υποδομές της καλύπτουν πάνω από 1.000 τ.μ τα οποία ταιριάζουν άψογα με τη δραστηριότητα μας. Είμαστε μια εταιρεία με ανθρώπινη διάσταση βασισμένη στην Ποιότητα, την Γρήγορη ανταπόκριση, την Ευελιξία και την Εξυπηρέτηση.