• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα πωλησης τροφιμων

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα πωλησης τροφιμων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  2. MULTI PRO MATIK

    Γαλλία

    Η εταιρεία MULTI PRO MATIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματα μηχανηματα πωλησης τροφιμων. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  3. MONTEL DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MONTEL DISTRIBUTION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης τροφίμων. Έχει έδρα σε Digne Les Bains, Γαλλία.

  4. DISTRIBUTION TRANSPORT FROID COTE D'AZUR

    Γαλλία

  5. EUROPA LINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROPA LINE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη τροφιμων, και αυτοματα μηχανηματα πωλησης τροφιμων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STAD

    Γαλλία

    Η εταιρεία STAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, εξαρτηματα για αυτοματα μηχανηματα πωλησης, αξεσουαρ φωτογραφιας, Φωτογραφικές μηχανές, και Αυτόματος πωλητής. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  2. LC INDUSTRIE PERRIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LC INDUSTRIE PERRIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. SUD ESPRESSO.DA

    Γαλλία

  4. ETIQUETEUSES ET SYSTEMES ASSOCIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETIQUETEUSES ET SYSTEMES ASSOCIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  5. MECANIC AIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECANIC AIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Puyricard, Γαλλία.

  1. FRANCE BOISSONS TOULON

    Γαλλία

  2. L'IGLOO

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'IGLOO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για αυτοματα μηχανηματα πωλησης. Έχει έδρα σε Saint Victoret, Γαλλία.

  1. L'IGLOO CAFÉ

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'IGLOO CAFÉ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ και προαιρετικα εξαρτηματα για καφετιερες, εξαρτηματα για αυτοματα μηχανηματα πωλησης, και αλευρα δημητριακων και σπορων για κτηνοτροφικη χρηση. Έχει έδρα σε Saint-Victoret, Γαλλία.