• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορές με ψυγεία

Αποτελέσματα για

Μεταφορές με ψυγεία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. TRANSPORT COLIS X'PRESS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRANSPORT COLIS X'PRESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταχυμεταφορές, Μεταφορές με ψυγεία, Ταχυμεταφορές, Μεταφορές με ψυγεία, Μεταφορά εμπορευμάτων, και μεταφορές γενικών εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  3. COTRAL INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία COTRAL INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με ψυγεία. Έχει έδρα σε Valreas, Γαλλία.

  4. SERRES ET PILAIRE CHATEAURENARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SERRES ET PILAIRE CHATEAURENARD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με ψυγεία, και Μεταφορές με ψυγεία. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  5. COFRAGEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία COFRAGEL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με ψυγεία, και Μεταφορές με ψυγεία. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PEREZ OLANO SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PEREZ OLANO SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με ψυγεία, και Μεταφορές με ψυγεία. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. EXPLOITATION DES SURGELES D ANTIBES SE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EXPLOITATION DES SURGELES D ANTIBES SE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με ψυγεία, και Μεταφορές με ψυγεία. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  3. SLD AIX EN PROVENCE

    Γαλλία

  4. UNION DES TRANSPORTEURS DE PROVENCE

    Γαλλία

  5. TRANSBIS SA

    Γαλλία

  1. SARL CIOTAT ROUTE

    Γαλλία

  2. BARBERO TRANSPORTS

    Γαλλία

  1. MASSILIA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία MASSILIA INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με ψυγεία - εξοπλισμοί, και Μεταφορές με ψυγεία - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lamanon, Γαλλία.