• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. POINT VERT ISTRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία POINT VERT ISTRES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικα ειδη κηπου, και εξοπλισμοι ζωοτροφων. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  2. SARL TOUSSAINT MOTOCULTURE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL TOUSSAINT MOTOCULTURE INDUSTRIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Digne Les Bains, Γαλλία.

  3. L'AGITATEUR FLORAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'AGITATEUR FLORAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  4. ETS JARDINEREY CARRIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS JARDINEREY CARRIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  5. KELLY

    Γαλλία

    Η εταιρεία KELLY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε La Penne Sur Huveaune, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SILVACANE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SILVACANE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Carqueiranne, Γαλλία.

  2. JARDINERIES ET PAYSAGES

    Γαλλία

    Η εταιρεία JARDINERIES ET PAYSAGES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  3. PROVENCE EUROPAGRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE EUROPAGRO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rousset, Γαλλία.

  4. APPROVISIONNEMENTS AGRICOLES JARDINS(SOCIETE D )

    Γαλλία