• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρώματα και καλλυντικά

Αποτελέσματα για

Αρώματα και καλλυντικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  2. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  3. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  4. CORIALYS

    Γαλλία

    Δημιουργός αρωμάτων και eau de toilette για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός συστατικών αρωματοποιίας για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός αρωματικών συστατικών. Ζητούνται διανομείς για όλο τον κόσμο. Με έδρα στο Grasse της Γαλλίας, η Corialys δημιουργεί κατά παραγγελία κάθε είδους αρωματικά συστατικά, αρώματα και eau de toilette για άνδρες και γυναίκες.

  5. FLORIALYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLORIALYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Εκχυλίσματα αρωμάτων, Συσκευασία κατά παραγγελία αρωμάτων, Αρώματα και καλλυντικά, και Εκχυλίσματα αρωμάτων. Έχει έδρα σε Saint Cézaire Sur Siagne, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LES SENTEURS TROPÉZIENNES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES SENTEURS TROPÉZIENNES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Saint Tropez, Γαλλία.

  2. SOFIA COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOFIA COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Carros Cedex, Γαλλία.

  3. COSMETIC RESEARCH GROUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία COSMETIC RESEARCH GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  4. AIR REFRESHING CONTROL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIR REFRESHING CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  5. CRÉATIONS PARFUMÉES MAKING OF PARFUMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CRÉATIONS PARFUMÉES MAKING OF PARFUMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  1. APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και αρωματικά. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  2. ROBERTET SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROBERTET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Παρασκευάζονται αρωματικά εκχυλίσματα, και Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  1. FAMILLE GRASSE PARFUMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FAMILLE GRASSE PARFUMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλλικα αρωματα, και Αρωματικές ουσίες μη εδώδιμες. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. LABORATOIRES BEA

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRES BEA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια. Έχει έδρα σε Forcalquier, Γαλλία.

  3. MANE INVESTISSEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANE INVESTISSEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  4. LOTHANTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOTHANTIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια, και καλλωπιστικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Peyruis, Γαλλία.

  5. MYBEAUTYDATE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MYBEAUTYDATE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωματική περιποίηση - προϊόντα, φροντιδα μαλλιων, αφεψηματα βοτανων, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  6. FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  7. FREDERIC M FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FREDERIC M FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φο μπιζού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Αρώματα, eau de toilette, Αρώματα και καλλυντικά, και Αρώματα, eau de toilette. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  8. COLLINES DE PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία COLLINES DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια, και Καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mane, Γαλλία.

  1. SOCIETE MULLER ET KOSTER FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE MULLER ET KOSTER FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρώματα και καλλυντικά, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. JEHANNE RIGAUD PARFUMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία JEHANNE RIGAUD PARFUMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  3. PARFUMS CORANIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PARFUMS CORANIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. PACIFIQUE SUD COSMETIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PACIFIQUE SUD COSMETIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  5. IPRA FRAGRANCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPRA FRAGRANCES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  6. THALGO TCH

    Γαλλία

  7. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  8. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAS DU ROSEAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγρα σαπουνια, διακοσμησεις, Καλλυντικά, κουτια, αρωματα αερα, Αρώματα για αλισίβες, Σαμπουάν, λοσιον προσωπου, και Υγρό θεραπευτικό κρεμοσάπουνο. Έχει έδρα σε Saint-Chamas, Γαλλία.

  9. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

  10. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.