• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλαμοι

Αποτελέσματα για

Θαλαμοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. EXON DISTRIBUTION FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXON DISTRIBUTION FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, μωρομαντηλα, Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, καθαριστήρες για θαλάμους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, και απολυμαντικό χεριών. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  3. COMEX.SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMEX.SA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θάλαμοι συμπιέσεως. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι για θεματα μηχανικης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. STUDIO LEMON

    Γαλλία

    Η εταιρεία STUDIO LEMON, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στούντιο κινηματογραφικά, τηλεόρασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θεσμικές ταινίες, παραγωγη και μεταπαραγωγη βιντεο και ηχου, μιξη ηχου-εικονας, Θεσμικές ταινίες, και θαλαμοι ηχογραφησης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. GROUPE APP

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUPE APP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρύπανση ατμόσφαιρας - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Απορροφητήρες κουζίνες και εξαγωγείς, εξαερισμος ψυκτικων θαλαμων, αντιασβεστολιθικη μαγνητικη επεξεργασια, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Απορροφητήρες κουζίνες και εξαγωγείς. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ONET

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, συστήματα θαλάμων ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, καθαρισμος, και υγιεινη και ασφαλεια στο χωρο εργασιας. Έχει έδρα σε Marseille Cedex 09, Γαλλία.

  2. ISOTEME

    Γαλλία

    Η εταιρεία ISOTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικός θάλαμος. Έχει έδρα σε VELAUX, Γαλλία.

  3. DREYER

    Γαλλία

    Η εταιρεία DREYER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικοί θάλαμοι. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. FEEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία FEEM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικοί θάλαμοι. Έχει έδρα σε Roquebrune Sur Argens, Γαλλία.

  5. AV COMPOSITES

    Γαλλία

    Κατασκευαστής πάνελ τύπου σάντουιτς, μονωτικά, αλουμινίου, για την αγορά της κατοικίας, με προορισμό τις σκεπές βεράντας όπως πάνελ πλήρωσης ή αυτοφερόμενα και για το κλείσιμο, όπως παντζούρια με μόνωση αλουμινίου, πόρτες και πύλες αλουμινίου. Για την βιομηχανία, όπως πάνελ αλουμινίου για αποστειρωμένους θαλάμους. Μονωτικά καινότομα πλαίσια αλουμινίου για σκεπές βεράντας, αντιστρεφόμενα, πολλαπλών στρώσεων, πάνελ μεγάλου πάχους από 16 ως 168 χιλ.