• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.

  2. PHOCEE COMPOSANTS AUTOMATISMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHOCEE COMPOSANTS AUTOMATISMES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. CUENOT REGULATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CUENOT REGULATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Αυτοματισμοί και όργανα, βιομηχανικες αναλυσεις προϊοντων, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, και υδραυλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  4. EQUIP'ELEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία EQUIP'ELEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, και σχεδιασμος ηλεκτρικων πινακων. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  5. MEDITERRANEENNE D ELECTRICITE

    Γαλλία