• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διανομη

Αποτελέσματα για

Διανομη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  2. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από μια 26ετής διεθνής καριέρα στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, αντιλαμβανόμαστε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών όταν εντάσσονται στην παγκόσμια αγορά.Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε στάδιο της πορείας σας, είτε θέλετε να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας σε νέες αγορές είτε θέλετε να ενισχύσετε την παγκόσμια σας παρουσία.Δεσμευόμαστε να σας συνοδέψουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί προσφέροντας τον μεγάλο μας δίκτυο, την στρατηγική μας εμπειρογνωμοσύνη και την εμπεριστατωμένη μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς.Θα λειτουργήσουμε ως πραγματικός εταίρος. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε ώστε να προσελκύσετε τους καταναλωτές με τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με εμάς. Στην υγειά σας ! καλή επιτυχία !

  3. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. 9 ÉDITIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία 9 ÉDITIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις γενικής φύσεως. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, αγοραπωλησιες βιβλιων, διανομη βιβλιων, Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, και υλοποιηση ψηφιακων βιβλιων. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  5. CHRISTINE ROSE VOIX-OFF

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHRISTINE ROSE VOIX-OFF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Cabries, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARL SETEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL SETEM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  2. BROADCAST ELETEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία BROADCAST ELETEC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιόφωνο - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαναληπτες, δεκτες ραδιοφωνικων κυματων για ραδιοεραστιτεχνες, ακουστικές εγκαταστάσεις, και συστημα fm. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. SEVME INFORMATIQUE ET SCE (S.I.S.)

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEVME INFORMATIQUE ET SCE (S.I.S.), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνολογία τηλε-ελέγχου. Έχει έδρα σε Aubagne Cedex, Γαλλία.

  4. RD TECHNOLOGIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία RD TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Veynes, Γαλλία.

  5. HYGISTORE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HYGISTORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, χαρτινες χειροπετσετες, και χαρτινα ρολα για πετσετες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  1. SAS BOOK AND OFFER

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS BOOK AND OFFER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διανομή διαφημιστικού υλικού. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  2. PHOTOPACA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHOTOPACA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσίες b2b. Έχει έδρα σε Le Beausset, Γαλλία.

  1. DIDASTEL PROVENCE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DIDASTEL PROVENCE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. DAMIK NICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DAMIK NICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε St Laurent Du Var, Γαλλία.

  3. ELLYBOX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELLYBOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, φωτοβολταικες μοναδες, ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  4. HOM'TECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOM'TECH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιακοι συλλεκτες, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, Ηλιακοί συλλέκτες, και Φωτοβολταϊκοί συλλέκτες. Έχει έδρα σε Saint-Cyr-Sur-Mer, Γαλλία.

  5. LES COMPAGNONS DE L'ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES COMPAGNONS DE L'ENVIRONNEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  6. SUD LABO COPIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUD LABO COPIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης, Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, και Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  7. VAR DRONE PRESTA

    Γαλλία

    Η εταιρεία VAR DRONE PRESTA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεσμικές ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικά μέσα - παραγωγή και διανομή, τουριστικες υπηρεσιες, Οπτικοακουστικά μέσα - παραγωγή και διανομή, και εναέρια φωτογράφηση και λήψη βίντεο με μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Έχει έδρα σε Sainte-Maxime, Γαλλία.

  8. CHARDEL BUREAUTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHARDEL BUREAUTIQUE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης, Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, και Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. SANI CUISINES 7

    Γαλλία

    Η εταιρεία SANI CUISINES 7, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Verquieres, Γαλλία.

  2. SARL ETABLISSEMENTS DUVILLARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL ETABLISSEMENTS DUVILLARD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  3. ULYS DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ULYS DISTRIBUTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διανομή διαφημιστικού υλικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταχυδρομικές υπηρεσίες, και Ταχυδρομικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  4. ETS BELLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS BELLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Beausoleil, Γαλλία.

  5. MANUGRAPH

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANUGRAPH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μικροφίλμ - παραγωγή, Φωτογραφία - εργαστήρια εμφάνισης, Μικροφίλμ - παραγωγή, και Φωτογραφία - εργαστήρια εμφάνισης. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  6. OGAPUR SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία OGAPUR SERVICES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε La Penne Sur Huveaune, Γαλλία.

  7. UN PACTE VAUCLUSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία UN PACTE VAUCLUSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης, Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, και Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  8. ENTREPRISE BERNHART

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENTREPRISE BERNHART, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  9. SARL PASCUITO JEAN-PAUL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PASCUITO JEAN-PAUL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Sisteron, Γαλλία.

  10. SARL V8 PRODUCTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL V8 PRODUCTIONS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μικροφίλμ - παραγωγή, Φωτογραφία - εργαστήρια εμφάνισης, Μικροφίλμ - παραγωγή, και Φωτογραφία - εργαστήρια εμφάνισης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

298 Επιχειρήσεις