• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρώματα και καλλυντικά

Αποτελέσματα για

Αρώματα και καλλυντικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  2. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  3. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  4. CORIALYS

    Γαλλία

    Δημιουργός αρωμάτων και eau de toilette για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός συστατικών αρωματοποιίας για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός αρωματικών συστατικών. Ζητούνται διανομείς για όλο τον κόσμο. Με έδρα στο Grasse της Γαλλίας, η Corialys δημιουργεί κατά παραγγελία κάθε είδους αρωματικά συστατικά, αρώματα και eau de toilette για άνδρες και γυναίκες.

  5. IMALIS - FANBRUSH

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMALIS - FANBRUSH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLORIALYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLORIALYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Εκχυλίσματα αρωμάτων, Συσκευασία κατά παραγγελία αρωμάτων, Αρώματα και καλλυντικά, και Εκχυλίσματα αρωμάτων. Έχει έδρα σε Saint Cézaire Sur Siagne, Γαλλία.

  2. LES SENTEURS TROPÉZIENNES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES SENTEURS TROPÉZIENNES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Saint Tropez, Γαλλία.

  3. SOFIA COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOFIA COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Carros Cedex, Γαλλία.

  4. COSMETIC RESEARCH GROUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία COSMETIC RESEARCH GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  5. FAMILLE GRASSE PARFUMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FAMILLE GRASSE PARFUMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλλικα αρωματα, και Αρωματικές ουσίες μη εδώδιμες. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  1. APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και αρωματικά. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  2. CRÉATIONS PARFUMÉES MAKING OF PARFUMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CRÉATIONS PARFUMÉES MAKING OF PARFUMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  1. AIR REFRESHING CONTROL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIR REFRESHING CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. ROBERTET SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROBERTET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Παρασκευάζονται αρωματικά εκχυλίσματα, και Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  3. LOTHANTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOTHANTIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια, και καλλωπιστικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Peyruis, Γαλλία.

  4. FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  5. MANE INVESTISSEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANE INVESTISSEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  6. MYBEAUTYDATE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MYBEAUTYDATE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωματική περιποίηση - προϊόντα, φροντιδα μαλλιων, αφεψηματα βοτανων, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  7. FREDERIC M FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FREDERIC M FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φο μπιζού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Αρώματα, eau de toilette, Αρώματα και καλλυντικά, και Αρώματα, eau de toilette. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  8. MUSC ORIENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MUSC ORIENT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικη αρωματοποιια, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Valreas, Γαλλία.

  1. COLLINES DE PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία COLLINES DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια, και Καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mane, Γαλλία.

  2. LABORATOIRES BEA

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRES BEA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια. Έχει έδρα σε Forcalquier, Γαλλία.

  3. TERRE D'OC EVOLUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRE D'OC EVOLUTION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Villeneuve, Γαλλία.

  4. SHADELINE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SHADELINE FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  5. ESTHETIQUE ET RECHERCHE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ESTHETIQUE ET RECHERCHE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. LABORATOIRE GALIMARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE GALIMARD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  7. SOCIETE MULLER ET KOSTER FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE MULLER ET KOSTER FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρώματα και καλλυντικά, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  8. CREATIONS ARTISTIQUES A L

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATIONS ARTISTIQUES A L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  9. LABORATOIRE POLENRY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE POLENRY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  10. ONLY FRAGRANCES SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONLY FRAGRANCES SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρώματα και καλλυντικά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

87 Επιχειρήσεις