• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Βέλγιο

Βέλγιο
  1. LE MIMOSA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LE MIMOSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κομμένα άνθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κομμένα άνθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, και δημιουργια νυφικων μπουκετων. Έχει έδρα σε Queue-Du-Bois, Βέλγιο.

  2. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ WILLAERT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Φυτοκομία και δασοκομία, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, διακοσμησεις κηπου, Φυτοκομία και δασοκομία, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  3. SKYFARMS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SKYFARMS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κηπουρικης, εξαρτηματα κηπου, και εργαλεια κηπουρικης. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  4. BOUTE STEPHAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BOUTE STEPHAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών, Διακοσμήσεις κήπων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών, Διακοσμήσεις κήπων, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zedelgem, Βέλγιο.

  5. AYMERIC SWALES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AYMERIC SWALES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Limal, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CRESENS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CRESENS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, μοτοσυκλετες quad, εργαλεια κηπουρικης, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Messelbroek (scherpenheuvel-Zichem), Βέλγιο.

  2. BRINKMAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BRINKMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και αναλωσιμα κηπευτικης. Έχει έδρα σε Kontich, Βέλγιο.

  3. PUR VER

    Βέλγιο

    Η εταιρεία PUR VER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομποστ, οργανικα λιπασματα, και προϊον οργανικης βελτιωσης. Έχει έδρα σε Gembloux, Βέλγιο.

  4. INTRATUIN TUINPROJECTEN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία INTRATUIN TUINPROJECTEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, υποστεγα κηπων, και διαρρυθμισεις πισινων. Έχει έδρα σε Olen, Βέλγιο.

  5. MLAESCHET - ÉLAGUEUR GRIMPEUR CERTIFIÉ

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MLAESCHET - ÉLAGUEUR GRIMPEUR CERTIFIÉ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kelmis La Calamine Plombières, Βέλγιο.

  1. DEVENTER & CIE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DEVENTER & CIE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτοκομία και κηπουρική - μηχανές και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για αργαλειους, και γεωργικος βιομηχανικος εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Sombreffe, Βέλγιο.

  2. HORTIPLAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HORTIPLAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι κηπευτικης, και βολβοι λουλουδιων. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

  1. JARDIRAMA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία JARDIRAMA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Warsage, Βέλγιο.

  2. SIMONIS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SIMONIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπευτικά εργαλεία, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Fexhe-Le-Haut-Clocher, Βέλγιο.

  3. CROIX CHATELAIN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CROIX CHATELAIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπος, και προϊοντα διακοσμησης. Έχει έδρα σε Brussel, Βέλγιο.

  4. DALEMANS INDUSTRIES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DALEMANS INDUSTRIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zonhoven, Βέλγιο.

  5. WALCO POTTERY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία WALCO POTTERY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bornem, Βέλγιο.

  6. POLET

    Βέλγιο

    Η εταιρεία POLET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Borsbeke, Βέλγιο.

  7. SANAC

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SANAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κηπουρικης. Έχει έδρα σε Wervik, Βέλγιο.

  8. DIDDEN NV

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DIDDEN NV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Dilsen, Βέλγιο.

  1. BUCOMAT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BUCOMAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και γκαζον. Έχει έδρα σε Deinze, Βέλγιο.

  2. ESPACE CHASSART

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ESPACE CHASSART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wagnelée, Βέλγιο.

  3. AUGUST DE CLERCQ

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AUGUST DE CLERCQ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, και Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει έδρα σε Lochristi, Βέλγιο.

  4. DE PYPERE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE PYPERE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Ardooie, Βέλγιο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Βέλγιο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24 Επιχειρήσεις