• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Αυστρία

Αυστρία
  1. HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN

    Αυστρία

    Η εταιρεία HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαρρυθμιση κηπων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  2. SANZ GMBH & CO. KG

    Αυστρία

    Η εταιρεία SANZ GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wiener Neustadt, Αυστρία.

  3. C&T DONAU FLOWER GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία C&T DONAU FLOWER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Brunn Am Gebirge, Αυστρία.

  4. ZGONC HANDEL GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ZGONC HANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Κηπευτικά εργαλεία, Αντλίες, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  5. INTEX - HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία INTEX - HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANTON STARKL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία ANTON STARKL GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Tulln, Αυστρία.

  2. ING. REISCHL GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ING. REISCHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. DOLANZA GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία DOLANZA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fulpmes, Αυστρία.

  4. RAIFFEISEN-LAGERHAUS NIEDERÖSTERREICH SÜD REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAF

    Αυστρία

  5. LANDWIRTSCHAFTLICHE GENOSSENSCHAFT FUR DEN BEZIRK LANDECK REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT

    Αυστρία

  1. GERTRAUD VENTURIELLO

    Αυστρία

  2. FRIEDRICH WAGNER & SOHN GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG.

    Αυστρία

  1. ZIMMER HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

  2. BLUMENHAUS INNSBRUCK REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

    Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Αυστρία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Επιχειρήσεις