• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τηλέφωνό- τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Τηλέφωνό- τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες

Έμπορος χονδρικής
  1. SONAUTO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SONAUTO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλέφωνό, τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, τεχνικοι συμβουλοι για ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα εργα, συμβουλοι για τον τομεα των τηλεπικοινωνιων, Τηλέφωνό, τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες, και Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  2. CRM48

    Αλγερία

    Η εταιρεία CRM48, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλέφωνό, τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - διαφημιστική, Μεταξοτυπία - διαφημιστική, και χρηματοδοτικη μισθωση εξοπλισμου. Έχει έδρα σε Sétif, Αλγερία.

  3. TIREXCELLE (QINGDAO) INC

    Κίνα

    Η εταιρεία TIREXCELLE (QINGDAO) INC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλέφωνό, τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Jiao'nan, Κίνα.

  4. NEXTIRAONE AUSTRIA GMBH.

    Αυστρία

    Η εταιρεία NEXTIRAONE AUSTRIA GMBH., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Τηλέφωνό, τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Τηλέφωνό, τέλεξ και τηλεομοιότυπο - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  5. TELTECH INFORMATIKA KFT

    Ουγγαρία