• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα θέρμανσης- ηλεκτρικά- για βιομηχανική χρήση

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Συστήματα θέρμανσης- ηλεκτρικά- για βιομηχανική χρήση

Έμπορος χονδρικής
  1. LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Lucht LHZ Elektroheizung GmbH & Co. KG παράγει και διαθέτει ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης με τη δική της επωνυμία και ως συνεργάτης ΚΑΕ για λογαριασμό διεθνών πελατών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει, μ.ά., θερμοσυσσωρευτές επιφανείας, θερμοσυσσωρευτές νυκτός, απευθείας θερμαντήρες, θερμοπομπούς, θερμαντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας και θερμαντήρες λουτρού. Η παραγωγή των προϊόντων μας πραγματοποιείται στις μονάδες μας Hartmannsdorf και Burgstädt. Η LUCHT LHZ είναι η καινοτομική επιχείρηση στον τομέα της προσανατολισμένης στο μέλλον, χωρίς εκπομπές και αξιόπιστης ηλεκτρικής τεχνολογίας θέρμανσης χώρων «Made in Germany». Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προϋποθέσεις σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης. Η απλή δυνατότητα σύνδεσης με την παροχή ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και τα αποτελέσματά μας από την έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζουν ότι τα κορυφαία προϊόντα μας έχουν το προβάδισμα. Αυτό μπορούν να περιμένουν οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Σήμερα & στο μέλλον. Καθημερινά.

  2. ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα θέρμανσης καθρεπτών για μπάνια, και Συστήματα θέρμανσης, ηλεκτρικά, για βιομηχανική χρήση. Έχει έδρα σε Hartmannsdorf, Γερμανία.

  3. ELEKTRATHERM GMBH

    Γερμανία

    Η Elektratherm GmbH διαθέτει υψηλής ποιότητας ηλεκτρικούς θερμαντήρες για βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και στην κατασκευή κάθε είδους ηλεκτρικών θερμαντήρων μάς καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για τη λύση του δικού σας προβλήματος θέρμανσης.

  4. MI-HEAT HEIZSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MI-HEAT HEIZSYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμαινομενα καλωδια, Συστήματα θέρμανσης, ηλεκτρικά, για βιομηχανική χρήση, Συστήματα θέρμανσης καθρεπτών για μπάνια, και θερμοστατες. Έχει έδρα σε Aurich, Γερμανία.

  5. PARCO SOLUZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PARCO SOLUZIONI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση για θερμοκήπια, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση για θερμοκήπια, ηλεκτρικα καλοριφερ θερμανσης, και Συστήματα θέρμανσης, ηλεκτρικά, για βιομηχανική χρήση. Έχει έδρα σε Pescara, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι ηλεκτρικοί ενεργοποιητές της Agromatic ενδείκνυνται απόλυτα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας για την κίνηση, τη ρύθμιση και τον έλεγχο δικλείδων. Από το 1972 είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρομηχανικών μηχανισμών κίνησης. Οι πελάτες μας είναι διεθνείς κατασκευαστές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων διαφόρων κλάδων. Η Agromatic διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ενεργοποιητών που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε αποκλειστικά στο εργοστάσιό μας του Oerlinghausen της Ανατολικής Βεστφαλίας, σχεδιασμένοι και ειδικά προσαρμοσμένοι στις ειδικές επιθυμίες των πελατών μας. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές. Οι ενεργοποιητές της Agromatic έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι αξιόπιστοι με ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. παντού όπου πρέπει να ρυθμίζεται και να ελέγχεται η παροχή αερίου, υγρών ή στερεών, οι μηχανισμοί κίνησης της εταιρείας μας παρέχουν ασφάλεια ακόμη και υπό δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες.

  2. CPS PRODUCTS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CPS PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες εν κενώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμομετρα βιομηχανικης χρησης, υδραυλικοι συμπλεκτες, ηλεκτρικα συστηματα ελεγχου, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Βέλγιο.