• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Έμπορος χονδρικής
  1. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GERECLERI A.S

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Öksüzoğulları HoReCa, τον έμπιστο αντιπρόσωπο τουρκικών λύσεων εστίασης από το 1968. Ειδικευόμαστε στη διάθεση προϊόντων από πορσελάνη, γυαλί, κρύσταλλο, χάλυβα, ξύλο και σχετικά προϊόντα για ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια και δεσμευόμαστε για την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Ως πρωτοπόροι της βιομηχανίας διασφαλίζουμε ότι οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε θα αποκτήσουν σημαντική παρουσία στην αγορά. Συνεργαζόμενοι με φημισμένες εταιρείες, όπως οι JUMBO, PAŞABAHÇE, BONNA, KAPP, PORLAND και άλλες, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας, γνωστή για την αξιοπιστία και το δυναμισμό της, σε συνδυασμό με ένα εκτενές δίκτυο, μάς εξασφαλίζει την κορυφαία θέση στον τομέα στη διανομής στις εισαγωγικές και εξαγωγικές αγορές. Εξερευνήστε την εκτενή γκάμα εξοπλισμών κουζίνας, καφετέριας και μπαρ, καθώς και σκευών παρασκευής αρτοσκευασμάτων, που όλα κατασκευάζονται με βάση τα ανώτατα τουρκικά πρότυπα. Με σχεδόν 100 φημισμένες εταιρείες στο δίκτυό μας, διαθέτουμε διάφορα προϊόντα για να βελτιώσουμε τις προσφορές μας βελτιστοποιώντας παράλληλα την κερδοφορία και ελαχιστοποιώντας το κόστος. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις λιανικής γυαλικών, τοπικές αγορές, επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο γυάλινο διάκοσμο, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες. Αξιοποιώντας εμπειρία άνω των 56 ετών εξακολουθούμε να κυριαρχούμε στην αγορά διανομής στο 2024. Με την υποστήριξη του νεανικού και δραστήριου προσωπικού μας, επικοινωνούμε με τους πελάτες μέσω λιανικών σημείων πώλησης, διαδικτυακών πλατφορμών και διαύλων χονδρικής διανομής. Συνεργαστείτε με την Öksüzoğulları HoReCa σήμερα για να εξασφαλίσετε την αριστεία στις τουρκικές λύσεις φιλοξενίας.

  2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. INES KIPPER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INES KIPPER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Königslutter, Γερμανία.

  4. COMECA-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO,S.A.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία COMECA-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO,S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  5. GASTROSCHOTTE IND.KFM. KNUT BERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROSCHOTTE IND.KFM. KNUT BERGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRIEDRICH & SOHN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH & SOHN OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Zittau, Γερμανία.

  2. BERNHARD REMDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD REMDT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Cottbus, Γερμανία.

  3. BB-STIL LÖSUNGEN FÜR HOTELLERIE, BAAS AXEL

    Ελβετία

    Η εταιρεία BB-STIL LÖSUNGEN FÜR HOTELLERIE, BAAS AXEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Gerra, Ελβετία.

  4. U. DANNENBERG

    Γερμανία

    Η εταιρεία U. DANNENBERG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Kumhausen/preisenberg, Γερμανία.

  5. AS-ELEKTRO ANDREAS UND ANNETT STÖHR GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία AS-ELEKTRO ANDREAS UND ANNETT STÖHR GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Erfurt, Γερμανία.

  1. SAUER GASTRO -TEAM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUER GASTRO -TEAM GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

  2. WOODPECKER LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  1. AL-TEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AL-TEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Koblenz, Γερμανία.

  2. VANAL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VANAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ηλεκτρικές κουζίνες, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Ηλεκτρικές κουζίνες. Έχει έδρα σε Brecht, Βέλγιο.

  3. GASTRO-EIS-TEC SVEN DEUTGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTRO-EIS-TEC SVEN DEUTGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Hermannsburg, Γερμανία.

  4. FRANZ GROSSKÜCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ GROSSKÜCHENTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  5. BECK E.B.GROSSKÜCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECK E.B.GROSSKÜCHEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, και Παιδικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Eschenburg, Γερμανία.

  6. ADALBERT ZELLNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADALBERT ZELLNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

  7. GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  8. DÖHLER GASTROMARKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÖHLER GASTROMARKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Rostock, Γερμανία.

  1. I & G GASTRONOMIE UND LADENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία I & G GASTRONOMIE UND LADENBAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

  2. GASTROTRAKT ROLF HASENSTAB E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROTRAKT ROLF HASENSTAB E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

  3. MIKE KÜHNEL SERVICE INH. MIKE KÜHNEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIKE KÜHNEL SERVICE INH. MIKE KÜHNEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. POLLACK GROSSKÜCHENSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLLACK GROSSKÜCHENSERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  5. STAHLMÖBEL DESSAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHLMÖBEL DESSAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Dessau-Roßlau, Γερμανία.

  6. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. FRIGOMASTER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIGOMASTER GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Alzenau, Γερμανία.

  8. GEORGIEW ELEKTROINSTALLATION GROSSKÜCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORGIEW ELEKTROINSTALLATION GROSSKÜCHENTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Hoppegarten, Γερμανία.

  9. RGB GASTROTECHNIK HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RGB GASTROTECHNIK HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. KINGSFIELD GASTRONOMIE SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KINGSFIELD GASTRONOMIE SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές συσκευασίες, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Königsfeld, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

741 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια