• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Έμπορος λιανικής
  1. COSERWA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COSERWA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, μηχανήματα για φυτώρια, αναλωσιμα για φυτωρια, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hagenbach, Γαλλία.

  2. L'ESPRIT JARDILAND

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'ESPRIT JARDILAND, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται διακοσμητικα φυτα για τελετες και εκδηλωσεις, και είδη για την επίπλωση του κήπου και των εξωτερικών χώρων. Έχει έδρα σε Carquefou, Γαλλία.

  3. SEMILLAS LOW COST

    Ισπανία

    Η εταιρεία SEMILLAS LOW COST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπευτικη, σποροι, χώματα και υποστρώματα, και λίπασμα. Έχει έδρα σε Alaquas, Ισπανία.

  4. WPOLU

    Πολωνία

    Η εταιρεία WPOLU, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοφορα φυτα, λιπασματα, και σποροι σπορας. Έχει έδρα σε Załuski, Πολωνία.

  5. SKYFARMS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SKYFARMS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κηπουρικης, εξαρτηματα κηπου, και εργαλεια κηπουρικης. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STEINER NATURSTEEIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEINER NATURSTEEIN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rohrdorf, Γερμανία.

  2. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας, Τεχνητά φυτά, Επιχωματώσεις - έργα, Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας, Τεχνητά φυτά, και Επιχωματώσεις - έργα. Έχει έδρα σε Hivange, Λουξεμβούργο.

  3. HÅNDVERDEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÅNDVERDEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος κηπων, εργαλεια κηπουρικης, και εργαλεια ανθοκομιας και κηπουρικης. Έχει έδρα σε Baunatal, Γερμανία.

  4. MY GARDEN NEEDS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MY GARDEN NEEDS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eastleigh, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. CHIMENEAS-BIOETANOL.ES

    Ισπανία

    Η εταιρεία CHIMENEAS-BIOETANOL.ES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berga, Ισπανία.

  1. VERDFLOR S.L.U

    Ισπανία

    Η εταιρεία VERDFLOR S.L.U, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κηπουρικης, κηπευτικη, και φυτα για τον κηπο. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  2. PROCULTIV GROW SHOP

    Ισπανία

    Η εταιρεία PROCULTIV GROW SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Madrid Spain, Ισπανία.

  1. PLANTORAMA

    Δανία

    Η εταιρεία PLANTORAMA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για κήπους, εργαλεια κηπουρικης, κηπευτικα φυτα, και Έπιπλα για κήπους. Έχει έδρα σε Egå, Δανία.

  2. LALE ÇIÇEKÇILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία LALE ÇIÇEKÇILIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπουκετο νυφης. Έχει έδρα σε Diyarbakir, Τουρκία.

  3. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

    Πολωνία

    Η εταιρεία OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Χώμα, φυτα αειφυλλων δεντρων προς φυτευση, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Χώμα, και δεντριλια. Έχει έδρα σε Kraczkowa, Πολωνία.

  4. 32 ÇIÇEKÇILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία 32 ÇIÇEKÇILIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Isparta, Τουρκία.

  5. TUINEXPRESS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINEXPRESS.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατοικιδια ζωα, αντλιες για λιμνες, και ανθοφορα φυτα κηπου. Έχει έδρα σε Nieuwkuijk, Κάτω Χώρες.

  6. DEVENTER & CIE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DEVENTER & CIE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτοκομία και κηπουρική - μηχανές και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για αργαλειους, και γεωργικος βιομηχανικος εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Sombreffe, Βέλγιο.

  7. OGRODOLANDIA

    Πολωνία

    Η εταιρεία OGRODOLANDIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα κηπου, και ειδη κηπουρικης. Έχει έδρα σε Chojniczki, Πολωνία.

  8. SCOTSDALES

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SCOTSDALES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπος, και κηπουρικη. Έχει έδρα σε Cambridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. SEKWOJA GARDEN

    Πολωνία

    Η εταιρεία SEKWOJA GARDEN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tuchola, Πολωνία.

  2. GERGY FLORE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GERGY FLORE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gergy, Γαλλία.

  3. BESTPRATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BESTPRATO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι για βοσκοτοπια, και Εδαφοβελτιωτικά και λιπάσματα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. TOCCHET ANTONIO S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOCCHET ANTONIO S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vittorio Veneto, Ιταλία.

  5. ORAMARKET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORAMARKET GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oranienburg, Γερμανία.

  6. AMANN BAU- UND GARTENMARKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMANN BAU- UND GARTENMARKT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Κηπευτικά εργαλεία, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Allersberg, Γερμανία.

  7. MINELLA BENIAMINO DI MINELLA BRUNALDA & C S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MINELLA BENIAMINO DI MINELLA BRUNALDA & C S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Salo', Ιταλία.

  8. VI.RA DI VIETTI RAMUS MICHELE GIACOMO E BRUNO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VI.RA DI VIETTI RAMUS MICHELE GIACOMO E BRUNO S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Borgaro Torinese, Ιταλία.

  9. LEVIOR S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία LEVIOR S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες για τον κήπο, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Ψεκαστήρες για τον κήπο, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Troubky , Τσεχία.

  10. CANBERRA SUPPLIES

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CANBERRA SUPPLIES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαστορεματα, και κηπος. Έχει έδρα σε Birstall, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

75 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ