• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παταρια

Αποτελέσματα για

Παταρια

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BART'S POTATO COMPANY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία Bart’s Potato Company είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια υπό τη διεύθυνση του J. Lamaire. Η Bart’s Potato Company ειδικεύεται στις πατάτες για κάθε χρήση. Η Bart's Potato Company διαφοροποιείται και αναπτύσσεται αξιοποιώντας τις νέες τάσεις και τις αγορές υψηλής δυναμικότητας. Η επιχείρηση καλλιεργεί και προμηθεύει πατάτες και επεξεργασμένες πατάτες και προτείνει επίσης μια μεγάλη γκάμα από κρεμμύδια, λαχανικά και φρούτα. Καθημερινά τα προϊόντα μας απολαμβάνουν εκτίμησης παγκοσμίως.

  2. AGROPRODUCTS A.E.

    Ελλάδα

    Η ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή και συσκευασία νωπών φρούτων και λαχανικών με κυριότερα προϊόντα την πατάτα και τα καρπούζια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006 σαν ατομική επιχείρηση ενώ το 2012 έγινε Α.Ε. αλλά οι ιδιοκτήτες και τα μέλη της εταιρείας είναι στο χώρο της παραγωγής πατάτας και καρπουζιών πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα παράλληλα με το εμπόριο εξακολουθούμε να καλλιεργούμε οι ίδιοι μεγάλες εκτάσεις αγροτεμαχίων και να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα κάνουμε συνέχεια εξονυχιστικούς ελέγχους, από τη φύτευση μέχρι και τη διανομή τους τα προϊόντα μας ελέγχονται αυστηρά από τους ειδικευμένους γεωπόνους για την πιστή εφαρμογή των κανόνων πιστοποίησης. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα χρησιμοποιούνται μόνο εφόσον είναι εγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς πίνακες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η χρήση τους γίνεται κάτω από αυστηρό έλεγχο ώστε να διασφαλίσει η εταιρεία ότι το προϊόν της θα είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα. Για το λόγο αυτό στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου αποστέλλονται δείγματα προς έλεγχο τυχόν υπολειμμάτων. Επίσης εξασφαλίζουμε καλύτερες τιμές διότι η πλειοψηφία των προϊόντων μας προέρχεται από δικιά μας παραγωγή γεγονός που μας επιτρέπει να ανταγωνιστούμε τις τιμές της αγοράς.

  3. DAUCHY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DAUCHY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα χονδρικης, πατατες, καροτα, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Westouter, Βέλγιο.

  4. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  5. POLSKATRADE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLSKATRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, πατατες, καροτα, κρεμμυδια, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRECOCINADOS EL CAMPO

    Ισπανία

    Η εταιρεία PRECOCINADOS EL CAMPO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, πατατες, συσκευασμενο καλαμποκι, Φρούτα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sanchonuño-Segovia, Ισπανία.

  2. OUI FRESH - NORBERTO CRUZ

    Γαλλία

    Η εταιρεία OUI FRESH - NORBERTO CRUZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καροτα, γογγυλια, λαχανο, και πατατες. Έχει έδρα σε Châteauroux, Γαλλία.

  3. AGROBELARUS

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία AGROBELARUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, μηλα, και καροτα. Έχει έδρα σε Minsk Region, Λευκορωσία.

  4. TRP INTERNATIONAL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία TRP INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμμυδια, λαχανο, πατατες, και Τσιπς πατάτας. Έχει έδρα σε Cihei, Ρουμανία.

  5. CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL

    Πολωνία

    Η εταιρεία CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, κερασια, αχλαδοσχημοι διακοπτες, και μηλα. Έχει έδρα σε Obrazów, Πολωνία.

  1. VERPOM

    Γαλλία

    Η εταιρεία VERPOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, πατατες, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε St Sylvestre Cappel, Γαλλία.

  2. LIPPE EGYPT TRADE LLC

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία LIPPE EGYPT TRADE LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες. Έχει έδρα σε Kairo, Αίγυπτος.

  1. FORKLIFT MARKET SP Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία FORKLIFT MARKET SP Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, και συσκευασμενα κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Godziesze Male, Πολωνία.

  2. AGROMONTENEGRO, LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία AGROMONTENEGRO, LDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καστανα, και πατατες. Έχει έδρα σε Carrazedo De Montenegro, Πορτογαλία.

  3. BOSE AGRO LTD

    Μπανγκλαντές

    Η εταιρεία BOSE AGRO LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, και πατατες. Έχει έδρα σε Dhaka, Μπανγκλαντές.

  4. KHALIL_COMPANY

    Τυνησία

    Η εταιρεία KHALIL_COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

  5. MARINA TARIM IHRACAT ITHALAT LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARINA TARIM IHRACAT ITHALAT LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Nevsehir, Τουρκία.