• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φανελες

Αποτελέσματα για

Φανελες

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  2. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  3. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  4. MAJOR TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Major Textile είναι μια δυναμική Τούρκικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018. Είμαστε περήφανοι επειδή καλύπτουμε όλες τις μορφές της κλωστοϋφαντουργίας, από την κατασκευή υφασμάτων μέχρι την κατασκευή ενδυμάτων και υφασμάτων τεχνικής χρήσης. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καλύπτει διάφορες ανάγκες και παρέχει λύσεις για διάφορες εφαρμογές. Στην ένδυση, εξειδικευόμαστε στην παρασκευή γυναικείων και ανδρικών ρούχων. Η συλλογή μας συμπεριλαμβάνει διάφορα ενδύματα όπως παντελόνια, φούστες, σακάκια, πουκάμισα, εσώρουχα, κοντομάνικα, φούτερ και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για καθημερινά μοντέρνα ρούχα ή ενδύματα για ειδικές περιπτώσεις, έχουμε ότι χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και καινότομες τεχνικές για να δημιουργήσουμε άνετα και πρωτότυπα ρούχα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα λευκά είδη σπιτιού, προσφέρουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων που προσθέτουν ζεστασιά και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει χαλιά, τάπητες και καλύμματα δαπέδων σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Προσφέρουμε επίσης μια εκτενής γκάμα σε κουρτίνες, καλύμματα μαξιλαριών, χαρτοπετσέτες και υφάσματα πετσετών που προσφέρουν στο σπίτι σας κομψότητα και λειτουργικότητα. Επίσης, ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, ύφασμα για έπιπλα, ταπετσαρία, τραπεζομάντηλα και πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, κουρτίνες μπάνιου και ποδιές. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά ανώτατης ποιότητας και προσφέρονται σε διάφορα σχέδια ώστε να μετατρέψουν τον χώρο σας διαμονής σε ένα ζεστό καταφύγιο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. SURYA SOURCING TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SURYA SOURCING TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Αθλητικά ρούχα, Φούτερ, Πουκάμισα και μπλούζες, Φανέλες και μακώ, Υφάσματα, Βρεφικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRADE PARTNER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADE PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Έτοιμα ενδύματα, και τζιν (παντελονια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. GTSINC PRIVATE LIMITED - ITALY- BRANCH

    Ιταλία

    Η εταιρεία GTSINC PRIVATE LIMITED - ITALY- BRANCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, μπλουζακια πολο, χνουδωτα υφασματα, παιδικα και εφηβικα t-shirt, και Φανέλες και μακώ. Έχει έδρα σε Lucera, Ιταλία.

  3. TIŞÖRT FABRIKASI

    Τουρκία

    Η εταιρεία TIŞÖRT FABRIKASI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φανέλες και μακώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούτερ, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, εκτυπωση σε υφαντουργικα προϊοντα, Φούτερ, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε İstanbul, Τουρκία.

  4. QUEEN OF CATWALK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUEEN OF CATWALK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια ανδρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία υποδήματα, Τζιν και ενδύματα σπορ, Φανέλες και μακώ, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία υποδήματα, Τζιν και ενδύματα σπορ, Φανέλες και μακώ, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

  5. REYMER TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία REYMER TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φανέλες και μακώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, ετοιμα ενδυματα φασον, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, ετοιμα ενδυματα, και υπηρεσιες φασον για ενδυματα. Έχει έδρα σε Bartin, Τουρκία.

  1. ANVIL GMBH

    Γερμανία

  2. DAVID ROSSI

    Τουρκία

    Η DAVID ROSSI δραστηριοποιείται στον κλωστοϋφαντουργικό τομέα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει σορτσάκια, ιδίως τζιν, σακάκια, φανελάκια, φανέλες, μπλούζες, παλτά και άλλα προϊόντα όπως παντελόνια εργασίας σε μεγάλο αριθμό μικρών μονάδων. Επιπλέον είμαστε σε θέση να παράγουμε ενδύματα υψηλής ποιότητας για τους πελάτες μας και για να καλύπτουμε τις ανάγκες τους με τις μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Εδρεύουμε στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.