• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφασματα για κουρτινες

Αποτελέσματα για

Υφασματα για κουρτινες

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. REMTU TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Remtu Textile, ηγετική εταιρεία κατασκευής ενδυμάτων μόδας με έδρα στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία.Με πάνω από 25 χρόνια πείρας στην βιομηχανία, εξειδικευόμαστε στην παραγωγή γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ενδυμάτων ανώτατης ποιότητας. Η εκτενής μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει κοντομάνικα, αθλητικά παπούτσια. πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια, κοστούμια και πολλά άλλα, σχεδιασμένα για να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μόδας. Πέρα από την παραγωγή μας ενδυμάτων, κατασκευάζουμε επίσης κουρτίνες σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να ικανοποιήσουν όλες τις διακοσμητικές προτιμήσεις. Η ομάδα επαγγελματιών μας είναι πάντα ενήμερη της τελευταίας τάσης, εξασφαλίζοντας την παροχή σχεδίων αιχμής και προϊόντα ανώτατης ποιότητας στους πελάτες μας. . Στην Remtu Textile, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την στενή μας συνεργασία με τους πελάτες, οι οποίοι αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα. Καταλαβαίνουμε πως η ικανοποίηση των πελατών είναι ιδιαίτερα σημαντική και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους χάρη σε μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Η δέσμευση μας στην ικανοποίηση των πελατών μας έχει βοηθήσει στην παγκόσμια μας ανάπτυξη, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία μας αποτελεί τεκμήριο του πάθους μας για ποιότητα, καινοτομία και εξυπηρέτηση πελατών. Ενώ συνεχίζουμε την ανάπτυξη μας, παραμένουμε πιστοί στην παραγωγή ενδυμάτων και κουρτινών ανώτατης ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. HARPUT TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία HARPUT TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφασματα για κουρτινες. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  3. HOMEART

    Τουρκία

    Η εταιρεία HOMEART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεντήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, κεντημενα υφασματινα ειδη και ειδη απο τουλι, υφασματα για κουρτινες, και Καλύμματα κρεβατιών και κουρτίνες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. FRANC-TEXTIL SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    H Franc Textil αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ραφής υφασμάτων οικιακής χρήσης και παρασκευαστής τεντών στην Πολωνία , 29 χρόνια πείρας στην παραγωγή οικιακών υφασμάτων, είμαστε ειδικοί στον τομέα. Χάρη στις σύγχρονες παραγωγικές της εγκαταστάσεις 12 000 τ.μ, πάνω από 200 έμπειρους υπαλλήλους και επαγγελματικά μηχανήματα για την παραγωγή οικιακών υφασμάτων, η Franc Textile μπορεί να εξασφαλίσει την βέλτιστη ποιότητα υπηρεσίας ραφής. Τα προτερήματα μας είναι η υπηρεσία ραφής στα μέτρα του πελάτη, η δυνατότητα παραγωγής σε μικρές σειρές, η σύντομη προθεσμία παράδοσης και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η προσφορά μας περιλαμβάνει : - κουρτίνες και ρολοκουρτίνες - καλύμματα κρεβατιού, καλύμματα καναπέδων - μαξιλάρια και μαξιλάρια καθισμάτων - τραπεζομάντηλα και υφάσματα για την κουζίνα- άλλα υφασμάτινα προϊόντα.Φροντίζουμε όλα τα στάδια και τις λεπτομέρειες της επιχείρησης μας μαζί. Παρέχουμε μια αποτελεσματική, ομάδα επαγγελματικής διαχείρισης για να εξασφαλίσει την κατασκευή και εξυπηρέτηση ανώτατης ποιότητας. Η ποιότητα μας θα σας ικανοποιήσει. Το προτέρημα μας είναι η ολοκλήρωση ακόμα και των πιο απαιτητικών παραγγελιών από έμπιστα υφάσματα καθώς και η δυνατότητα παραγγελιών από τις συλλογές μας υφασμάτων, εξατομικευμένες ατομικές παραγγελίες (με ποικιλία επιλογής από εκατοντάδες υφάσματα) μέσα από αφιερωμένες πλατφόρμες b2b με δυνατότητα ένταξης σε εταιρικά συστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  5. MAJOR TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Major Textile είναι μια δυναμική Τούρκικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018. Είμαστε περήφανοι επειδή καλύπτουμε όλες τις μορφές της κλωστοϋφαντουργίας, από την κατασκευή υφασμάτων μέχρι την κατασκευή ενδυμάτων και υφασμάτων τεχνικής χρήσης. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καλύπτει διάφορες ανάγκες και παρέχει λύσεις για διάφορες εφαρμογές. Στην ένδυση, εξειδικευόμαστε στην παρασκευή γυναικείων και ανδρικών ρούχων. Η συλλογή μας συμπεριλαμβάνει διάφορα ενδύματα όπως παντελόνια, φούστες, σακάκια, πουκάμισα, εσώρουχα, κοντομάνικα, φούτερ και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για καθημερινά μοντέρνα ρούχα ή ενδύματα για ειδικές περιπτώσεις, έχουμε ότι χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και καινότομες τεχνικές για να δημιουργήσουμε άνετα και πρωτότυπα ρούχα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα λευκά είδη σπιτιού, προσφέρουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων που προσθέτουν ζεστασιά και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει χαλιά, τάπητες και καλύμματα δαπέδων σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Προσφέρουμε επίσης μια εκτενής γκάμα σε κουρτίνες, καλύμματα μαξιλαριών, χαρτοπετσέτες και υφάσματα πετσετών που προσφέρουν στο σπίτι σας κομψότητα και λειτουργικότητα. Επίσης, ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, ύφασμα για έπιπλα, ταπετσαρία, τραπεζομάντηλα και πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, κουρτίνες μπάνιου και ποδιές. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά ανώτατης ποιότητας και προσφέρονται σε διάφορα σχέδια ώστε να μετατρέψουν τον χώρο σας διαμονής σε ένα ζεστό καταφύγιο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARLON TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARLON TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - βελούδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουρτίνες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα επίπλωσης, Κουρτίνες, καραβοπανο, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. OMITEX

    Μαρόκο

    Η εταιρεία OMITEX, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τέντες- μαρκίζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουρτίνες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα, Υφάσματα τεχνικής χρήσης, Κουρτίνες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα, και Υφάσματα τεχνικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tanger, Μαρόκο.

  3. FINOTEX

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FINOTEX, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέντες- μαρκίζες, Κουρτίνες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα, Τέντες- μαρκίζες, Κουρτίνες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Tanger, Μαρόκο.

  4. YSA HOME TEKSTIL TICARET

    Τουρκία

    Η εταιρεία YSA HOME TEKSTIL TICARET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφασμάτινα είδη σπιτιού, μαξιλαροθηκες, σουηδικα υφασματα, και εμπορια κουρτινων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. MIROS, SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία MIROS, SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπτές κουρτίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Υφάσματα επίπλωσης, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Υφάσματα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Praha 10, Τσεχία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφασματα για κουρτινες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις