• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζακαρ

Αποτελέσματα για

Ζακαρ

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. PIWI-FEMMA PPH

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας είναι να παραδώσουμε πλεκτά είδη υψηλής ποιότητας και να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία. Εξειδικευόμαστε στην επίπεδη πλέξη από το 1990. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: Πλεκτά είδη ένδυσης, μάλλινες μπλούζες , μακριά γιλέκα, σακάκια, φορέματα, φούστες, σκουφιά, κασκόλ για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Πλέκουμε επίσης κουβέρτες και βρεφικά αξεσουάρ. Χρησιμοποιούμε πλεκτικές μηχανές SHIMA SEIKI με μετρητές 3, 5, 7 και 12 που σημαίνει πως είμαστε σε θέση να δημιουργούμε πλεκτά από πολύ λεπτά έως πολύ μεγάλου όγκου, ακόμα και ζέρσεϊ, διπλής στρώσης, πλεξίδες, ζακάρ, intarsia ή δομική πλέξη. Τα κύρια οφέλη για τους πελάτες μας: - Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία. Από την συζήτηση του σχεδίου, την επιλογή του σωστού νήματος και την δειγματοληψία, την πλέξη, την ραφή, το πλύσιμο, τον ποιοτικό έλεγχο μέχρι την παράδοση των προϊόντων, έτοιμα προς πώληση, - Βοηθάμε στην σωστή επιλογή του νήματος. Από 100% ακρυλικό, έως βαμβάκι, βισκόζη, λινό, μερινός, αλπακά, κασμίρ και μείγματα αυτών, - Μπορούμε να αναπτύξουμε το σχέδιο σας ή μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα μας σχέδια στον εκθεσιακό μας χώρο, 'Άμα έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά την πλεκτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συμβουλή.

  2. FABRICAPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία FABRICAPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυεστέρας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, ζακαρ, ταχυδρομικές θυρίδες για κτίρια, Υφάσματα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  3. TEKS-ART TEKSTIL SAN. VE TIC.LTD.ŞTI

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEKS-ART TEKSTIL SAN. VE TIC.LTD.ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή υφασμάτων, ψηφιακή εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων, ζακαρ, και Βαφή υφασμάτων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. SD TEKSTIL AKSESUARLARI SAN.VE TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία SD TEKSTIL AKSESUARLARI SAN.VE TIC.LTD.STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δαντελες, ζακαρ, και αξεσουαρ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SIMTEKS TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Simteks Textile, κορυφαίος κατασκευαστής υφαντών υφασμάτων και ενδυμάτων με έδρα στην Τουρκία. Με μια κληρονομιά που ξεκινά από το 1995, είμαστε περήφανοι για τις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις 8 000 τ.μ που ασχολούνται αποκλειστικά με την παραγωγή ενδυμάτων και υφαντών υφασμάτων. Η εντυπωσιακή μας παραγωγική ικανότητα 13 εκατομμυρίων μέτρων ετησίως σε υφάσματα οικιακής χρήσης και στους τομείς της ένδυσης μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε μια ποικιλόμορφη ζήτηση. Προσφέρουμε διάφορα υφάσματα, εκ των οποίων σχέδια ζακάρ και ντόμπι, με φάρδος από 2.30 έως 5.40. Από πλεκτό ύφασμα έως ενδύματα, υφάσματα τσόχας έως muslin και υφάσματα πυκνής ύφανσης, εξασφαλίζουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ώστε να ικανοποιήσουμε διάφορες ανάγκες. Εξερευνήστε την εκτενή μας γκάμα προϊόντων, με είδη ανώτατης ποιότητας όπως πανιά κουζίνας, πετσέτες, πετσέτες κουζίνας για το στέγνωμα, σετ παπλωμάτων, καλύμματα κρεβατιών muslin, καλύμματα καθισμάτων, πετσέτες πεστεμάλ και πολλά άλλα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το εξαιρετικό μας σήμα λευκών ειδών σπιτιού MylasaHome, που παρασκευάζεται από την Simteks Textile. Η MylasaHome κατασκευάζει αποκλειστικά υφάσματα που προσφέρουν άνεση, στυλ και κομψότητα στον χώρο σας διαμονής. Χάρη στην ασύγκριτη μας ικανότητα εξατομίκευσης, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας απαιτήσεις, να παράγουμε υφάσματα σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση επιθυμείτε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OGUZHAN DAR DOKUMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία OGUZHAN DAR DOKUMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδια ζακαρ, κορδονακια για χερουλια τσαντων, και πλεκτα ενισχυτικα κορδονια. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. CASTILLA TEXTIL, 2 SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία CASTILLA TEXTIL, 2 SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευαστής υφασμάτων για το αυτοκίνητο, χονδρικη πωληση υφασματων, και υφασματα ζακαρ. Έχει έδρα σε Tembleque, Ισπανία.

  3. IKIYILDIZ ORME TEKSTIL SANAYI TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία IKIYILDIZ ORME TEKSTIL SANAYI TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβερλί ζακάρ. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. OGUZLAR TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία OGUZLAR TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες, υφασματα ζακαρ, ρομπα, και υφάσματα για ξενοδοχεία. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  5. EVTEKS LTD

    Τουρκία

    Είμαστε μια διεθνής εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με πολλαπλές παραγωγικές ικανότητες. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην Denizli/Τουρκία από τον Mr Isa Dal. Η ομάδα μας ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην εμπορευματοποίηση του προϊόν, στην παραγωγή, στην υπεργολαβία και στον ποιοτικό έλεγχο. Μιλάμε αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και γαλλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO9001 -2008 από UKAS. Η τυποποιημένη παραγωγή βασίζεται στο πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100. Προσφέρουμε σε υπεργολαβία και παράγουμε υφάσματα οικιακής χρήσης όπως πετσέτες, μπουρνούζια, λευκά είδη και ενδύματα όπως κοντομάνικα και μπλούζες τύπου πόλο. Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις παραγωγής καθώς και ανάπτυξη σχεδίου για τα εξής προϊόντα Λευκά είδη σπιτιού : Ζακάρ ως τυπωμένα υφάσματα σε όλες τις βαμβακερές ποιότητες. πετσετέ ύφασμα : από πετσέτες Τουρκίας ως μπουρνούζια σε διάφορες ποιότητες και βάρη. Επιτραπέζια λευκά είδη : πετσέτα ως τραπεζομάντηλα. Κουζίνα : πετσέτες ως ποδιές. Υφάσματα για οργανισμούς και ξενοδοχεία : Ολων των ειδών. Διαφημιστικό ύφασμα : Ολων των ειδών. Υφασμα ένδυσης/Ενδύματα : Κοντομάνικα, μπλουζάκια τύπου πόλο και φούτερ κάθε είδους.

  1. TÊXTEIS GIESTAL, LDA

    Πορτογαλία

    Η TÊXTEIS GIESTAL παράγει κουβερλί, μαξιλάρια ύπνου, μαξιλαροθήκες και καλύμματα για καναπέ από ποικιλόμορφα ζακάρ. 100% βαμβάκι, μείγμα βαμβακιού και πολυεστέρα, μείγμα πολυεστέρα και πολυπροπυλένιο, μείγμα βαμβακιού και λινό, καλύμματα κρεβατιών σενίλ. Από το 1948 δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα των πρώτων υλών στην οποία συνδυάζουμε την πείρα μας ύφανσης. Οι παραγωγές μας ικανοποιούν υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και προσεκτικά φινιρίσματα, σύγχρονο σχέδιο και απόλυτη άνεση.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζακαρ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις