• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαβιαρι

Αποτελέσματα για

Χαβιαρι

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  2. ORS LAND

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORS LAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαφρανι, πτυσσομενα κρεβατια, και χαβιαρι. Έχει έδρα σε Lecco, Ιταλία.

  3. BLUESTARCAVIAR

    Τουρκία

    Η εταιρεία BLUESTARCAVIAR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαβιαρι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. GOLDEN SKY FOOD

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Η εταιρεία GOLDEN SKY FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενοι χουρμαδες, και χαβιαρι. Έχει έδρα σε Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  5. GOURMET TRADE

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία GOURMET TRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαβιαρι, αυγα ψαριων, σολομος, και Χαβιάρι εκτροφείου. Έχει έδρα σε Livange, Λουξεμβούργο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AMAR CAVIAR & TRUFFLES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMAR CAVIAR & TRUFFLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαβιαρι, τρουφες, σαφρανι, και βανιλια. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. MERCURIUS TRADE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MERCURIUS TRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, χαβιάρι από οξύρρυγχο, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.