• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κραμβέλαιο

Αποτελέσματα για

Κραμβέλαιο

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    B.A.B. Στην AGRARBERATUNG GmbH έχουμε ως στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα υγιεινών ενεργειακών ποτών και άλλων ποτών που ενισχύουν το ενεργειακό σας επίπεδο και σάς παρέχουν μια αναζωογονητική αίσθηση με βέλτιστη παροχή υγρών χωρίς παρενέργειες. Στην κατηγορία ποτών της εταιρείας μας διαθέτουμε ενεργειακά ποτά Sprite, Lipton Ice Tea, μεταλλικό νερό San Pellegrino κλπ. Αυτά προέρχονται από επώνυμες εταιρείες, τα προϊόντα των οποίων είναι προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες απαιτήσεις πελατών σε ολόκληρο των κόσμο. Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις και μηχανήματα υψηλής απόδοσης για την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

  2. CERUSSA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERUSSA SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιομηχανικά έλαια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, λάδι τροφίμων, ελαια, και διανομέας ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Bukowno, Πολωνία.

  3. CONTINENTAL FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONTINENTAL FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Βιομηχανικά έλαια, κονσερβες, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, Έλαια φυτικά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villepinte, Γαλλία.

  4. WEST FOOD TRADING

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEST FOOD TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κραμβέλαιο. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

  5. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. POKROVSKY ZRM LLC

    Ρωσία

    Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.