• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  3. GLOBE SRL BUYING OFFICE

    Ιταλία

    Η Globe srl Unipersonale αποτελεί γραφείο αγορών ενδυμάτων στο Prato που συνεργάζεται με ξένους πελάτες, αλυσίδες καταστημάτων και χονδρεμπόρους. Εργαζόμαστε με τα ακόλουθα προϊόντα: ενδύματα, πλεκτά, δερμάτινα, αξεσουάρ, για άνδρες και γυναίκες. Τα εμπορεύματα κατασκευάζονται στην Ιταλία (ειδικά στην περιοχή Πράτο), αλλά και στην Κίνα. Ενδύματα - Αξεσουάρ μόδας - Αγορά ρούχων - Πλεκτά - Αγορά δερμάτινων τσέπης - Δερμάτινα ενδύματα - Πλεκτά Globe - Πλεκτά -

  4. ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO

    Ιταλία

    Η ANF DI Antoniono Finocchiaro αναλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες: εμπορική μεσιτεία, εισαγωγές - εξαγωγές διαφόρων προϊόντων που έχουν σχέση με τους κλάδους της ένδυσης, των κατασκευών, του σπιτιού, της χημείας, του κρασιού, της μηχανικής, της ηλεκτρονικής, των αυτοκινήτων, της υπόδησης, της υγείας και διάφορα άλλα προϊόντα. Η ANF παρέχει έτοιμες υπηρεσίες.

  5. LES AKI'S

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LES AKI'S, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Έτοιμα ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, και τσαντες. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OKTAY IDRIS HUN

    Τουρκία

    Η εταιρεία OKTAY IDRIS HUN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, ανάκτηση μεταχειρισμένων υφασμάτων, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. OZGUN ISI LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZGUN ISI LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες, σεντονια, υφαντουργικα μηχανηματα, και προμηθειες για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. FC ORGANIZATION

    Ιταλία

    Η εταιρεία FC ORGANIZATION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμεσο μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, υπηρεσιες αγοραπωλησιων εμπορικων αδειων, Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και σχεδιασμος εμπορικων σηματων. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

  4. TIGERTRADE

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία TIGERTRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε New York, Ηνωμένες Πολιτείες.

  5. TEXAUS

    Αυστρία

    Η εταιρεία TEXAUS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

  1. PULERO - MALHAS E CONFECÇÕES LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία PULERO - MALHAS E CONFECÇÕES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόδα - στυλίστες, Μόδα - στυλίστες, γυναικεία πλεκτά είδη, Γυναικεία πλεκτά ενδύματα, πουλόβερ, και δημιουργία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Barcelos, Πορτογαλία.

  2. BARI PARTNERS

    Τουρκία

    Η εταιρεία BARI PARTNERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, μηχανηματα και εξοπλισμος κατασκευης και συντηρησης σιδηροδρομικων γραμμων, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Βαμβάκι - κλωστές και νήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. SORS

    Τουρκία

    Η εταιρεία SORS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Atasehir Istanbul, Τουρκία.

  2. DEEPWEAR PORTUGAL

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία DEEPWEAR PORTUGAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

  3. MODEXL - SUPERBATTAL.COM

    Τουρκία

    Η εταιρεία MODEXL - SUPERBATTAL.COM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. MADE2.ME

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία MADE2.ME, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, παραγωγη ετοιμων ενδυματων, ενδυματα, αξεσουαρ, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  5. FRANCE INVENDUS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE INVENDUS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Berthevin, Γαλλία.

  6. SUNMAN EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUNMAN EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, επιμελητεια, Προϊόντα για τον κλάδο της υφαντουργίας, και συμβουλοι για τον τομεα της υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. GLG HOLDING LTD

    Ισραήλ

    Η εταιρεία GLG HOLDING LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι προμηθειων διεθνων αδειων, και υπηρεσιες αγοραπωλησιων εμπορικων αδειων. Έχει έδρα σε Haifa, Ισραήλ.

  8. TAHAM GIYIM SAN.VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TAHAM GIYIM SAN.VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. CAROMTEX CONSULTING

    Ρουμανία

    Η εταιρεία CAROMTEX CONSULTING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι μηχανικης, ηλεκτρονική πλεκτική μηχανή, φωτορεπορτερ, και πρακτορες και αντιπροσωποι ειδη πλεκτικης. Έχει έδρα σε Iasi, Ρουμανία.

  2. SCOS LINNAS BUYING SERVICES (PVT.) LTD

    Πακιστάν

    Η εταιρεία SCOS LINNAS BUYING SERVICES (PVT.) LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lahore, Πακιστάν.

  3. EKREM DEMIR E.U.

    Αυστρία

    Η εταιρεία EKREM DEMIR E.U., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα χονδρικης, και χονδρικη πωληση υποδηματων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  4. DISC DE FASHION

    Μπανγκλαντές

    Η εταιρεία DISC DE FASHION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες ενδυσης, και εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Dhaka, Μπανγκλαντές.

  5. ELLATEKS TEKSTIL KONF.SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ELLATEKS TEKSTIL KONF.SAN.VE TIC.LTD.ŞTI, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, ραπτης κοστουμιων, εξαγωγη ενδυματων, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, και Ανδρικά έτοιμα ενδύματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. VINCES

    Πολωνία

    Η εταιρεία VINCES, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  7. TRIECO BANGLADESH

    Μπανγκλαντές

    Η εταιρεία TRIECO BANGLADESH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παντοφλες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Dhaka, Μπανγκλαντές.

  8. UNIVERSAL BEVERAGES SARL

    Μπενίν

    Η εταιρεία UNIVERSAL BEVERAGES SARL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενες τσαντες. Έχει έδρα σε Cotonou, Μπενίν.

  9. SEASONSMS

    Ινδία

    Η εταιρεία SEASONSMS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tirupur, Ινδία.

  10. NINGBO APRIL IMP. & EXP. CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία NINGBO APRIL IMP. & EXP. CO., LTD., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καραβοπανο, και εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

223 Επιχειρήσεις

Kατηγορια