• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Λευκορωσία

Λευκορωσία
  1. BELL BIMBO PLUS, LLC

    Λευκορωσία

    H Bell Bimbo είναι μια ευρωπαϊκή φίρμα παιδικής ένδυσης με ιδιόκτητο εργοστάσιο στο κέντρο της Ευρώπη, στην Βιτέμπσκ, η οποία θεωρείται ως η πιο δημιουργική πόλη της Λευκορωσίας, τόπος δημιουργίας των Marc Chagall και Kazimir Malevich. Η φίρμα δημιουργεί δύο εποχιακές συλλογές παιδικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας για αγόρια και κορίτσια: μια συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι και μια φθινόπωρο χειμώνα. Από την πρώτη κιόλας μέρα, η φίρμα παιδικών ενδυμάτων βασίστηκε στην ιταλική αισθητική για τον σχεδιασμό, που σημαίνει κομψότητα και συνοχή στις λύσεις για την δημιουργία ενδυμάτων. Οι συλλογές της Bell Bimbo ακολουθούν την μόδα, είναι χαρούμενες, τολμηρές χωρίς να είναι προκλητικές. Το ύφος μας εκφράζει το δημιουργικό DNA της φίρμας. Γνήσια εμπριμέ και κολάζ αποτελούν πλέον το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στις συλλογές μας.

  2. EINHEITLICHES UNTERNEHMEN "ARNIE CLASSIC"

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία EINHEITLICHES UNTERNEHMEN "ARNIE CLASSIC", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη ετοιμων ενδυματων, ανδρικα - γυναικεια ενδυματα φασον, και ετοιμα ενδυματα φασον. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  3. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Διάφορα προϊόντα ζωικής προέλευσης, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Διάφορα προϊόντα ζωικής προέλευσης, γκουντα, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Vysokoe, Λευκορωσία.

  4. OOO AVRASTORG

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία OOO AVRASTORG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, παραλαβη και παραδοση προϊοντων, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  5. MMZ NAMED AFTER S.I.VAVILOVA U.P.

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία MMZ NAMED AFTER S.I.VAVILOVA U.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RAKAN-CEREALS HOUSE LTD.

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία RAKAN-CEREALS HOUSE LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  2. SOLIMARTINTERNATIONAL FOREIGN ENT.

    Λευκορωσία

  3. JV NTS

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία JV NTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, και τροφιμα. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  4. GEORGIA

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία GEORGIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  5. NIKA JSC

    Λευκορωσία