• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Shenzhen Tenking Tech τηρούσε πάντα την αρχή με την οποία "πρώτα η ποιότητα, μοναδικά προϊόντα, συνεχής δημιουργία", με 14 χρόνια πείρας στις εξαγωγές, αναπτύξαμε 4 παραγωγικές γραμμές και πάνω από 200 υπαλλήλους το 2022, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών παρέχοντας υπηρεσίες OEM/ODM για επώνυμες φίρμες για πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα πλεονεκτήματα των ODM και OEM: 1.Εργαστήριο συναρμολόγησης 2800 τ.μ καλά εξοπλισμένο, 4 παραγωγικές γραμμές και ικανότητα 150 000 μονάδες/μηνιαίως για την εγγύηση τις έγκαιρης παράδοσης όλων των παραγγελιών. 2. Το εργαστήριο έγχυσης 1200 τ.μ εξασφαλίζει την πιο γρήγορη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή λειτουργία του ODM. 3. Ομάδες έρευνας και ανάπτυξης και μηχάνευσης με επαγγελματίες ώστε να υλοποιήσουν τις ιδέες σας. 4. Έλεγχος κατά 100% των τελικών προϊόντων ώστε να εξασφαλίσουμε πως η ποιότητα του προϊόντος προσφέρει την βέλτιστη αποδοτικότητα. 5. Οι μακροχρόνια μας σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς UPS / DHL μειώνουν τα κόστη αποστολής προς την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές, και με έγκαιρη παράδοση.

  3. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  4. CEISTA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CEISTA INTERNATIONAL εξειδικεύεται από το 2006 στον τομέα της ηλεκτρονικής υπεργολαβίας. Χάρη στην εγκατάσταση της στην Κίνα, η CEISTA προσφέρει υπεργολαβία σε χαμηλό κόστος για ηλεκτρονικές κάρτες. Συμμετέχουμε στις επιλογές των προμηθευτών και των συστατικών ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες των πελατών μας. Χάρη στο δίκτυο μας καταρτισμένων προμηθευτών σε όλο τον κόσμο και στα γραφεία μας για αγορές στην Ασία και στην Γαλλία, η CEISTA ελέγχει όλη την αλυσίδα παραγωγής και διαχείρισης διακίνησης, από την μελέτη και την δημιουργία πρωτοτύπων των συστατικών μέχρι την υλοποίηση των τελικών προϊόντων ή υποσυνόλων σχετικά με ηλεκτρονικές κάρτες. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία και έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές με παράδοση εντός των συντομότερων προθεσμιών. Οι ηλεκτρονικές μας κάρτες προορίζονται για πολλούς τομείς όπως ο φωτισμός LED, η αυτοκινητοβιομηχανία, οι μεταφορές, η ενέργεια ή ακόμα η τηλεφωνία. Όλες οι παραγωγές μας υλοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

  5. GICAR SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Gicar σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά ηλεκτρονικά συστήματα, βάσει του καταλόγου ή βάσει των προδιαγραφών του πελάτη. Η Gicar προτείνει καινοτόμα προϊόντα και συνεργάζεται ενεργά με κάθε πελάτη της για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σε διάφορους τομείς της αγοράς. Στόχος της GICAR είναι να προσφέρει σε κάθε πελάτη καθολική υπηρεσία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENVYTECH

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ENVYTECH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Δομοτική, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, οργανα μετρησης της θερμοκρασιας, ικριωμα, Ασύρματες τεχνολογίες (Σημεία πρόσβασης, ασύρματοι δρομολογητές), και Αυτοματισμός ασφαλείας. Έχει έδρα σε Rambouillet, Γαλλία.

  2. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, κινητα, Συσκευές κουζίνας, υφασματα σε στοκ, πυροφανια, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, ενδυματα εργασιας, και υποδηματα εργασιας. Έχει έδρα σε Dinslaken, Γερμανία.

  3. INTURN TRADING LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Από το 2004, η Inturn Trading Ltd (ITL) εφοδιάζει γνήσιες οθόνες LCD για κινητά τηλέφωνα : καινούργιο, καλό γυαλί , σπασμένο γυαλί και ελαττωματικό. Ανταλλακτικά : φωτογραφική μηχανή, μητρικές κάρτες, εύκαμπτα καλώδια, σύνδεσμοι φόρτισης, κλειδιά, ηχεία, κ.ο.κ. Καλλυντικά : πλαστικές θήκες και πλαίσια, καθώς και εξαρτήματα, ανοιχτή ακρόαση, καλώδια δεδομένων, φορτιστές 2 και 3 πείρων, προσαρμοστές κ.λπ. Η ITL διανέμει όλα τα στοιχεία για εξοπλισμό κιν. τηλεφωνίας GSM. Με παγκόσμια φήμη στην βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας, η ITL εφοδιάζει μερικές από τις μεγαλύτερες φίρμες στον κόσμο. Η Inturn Trading πουλά σε ποσότητες χονδρικής πώλησης σε καθημερινή βάση. Είτε βρίσκεστε στην αγορά για εξαρτήματα κινητής τηλεφωνίας, συστατικά ή πλήρως λειτουργικά ανταλλακτικά, η πεπειραμένη ομάδα πωλήσεων της ITL εργάζεται σκληρά προκειμένου να σας προμηθεύσει ποιοτικά προϊόντα, όποτε τα χρειάζεστε. Από τους προμηθευτές της ως τους πελάτες της, η διαχείριση της διαδικασίας γίνεται αποτελεσματικά, με ακρίβεια και διαφάνεια, διευκολύνοντας μια αποτελεσματική επικοινωνία για την σωστή διαχείριση όλων των απαιτήσεων παράδοσης.

  4. OPTEPHSIS SA

    Ελλάδα

    Company "OPTEPHSIS S.A." provides electronic systems, tags, labels & accessories for the protection of merchandises (Electronic Article Surveillance) of all known technologies (A.M. E.M. R.F.), and is exclusive representative of Dexilon company in Greece. Having in its disposal the know-how, as well as all the kinds of E.A.S devices is flexible in offering and implementing effective solutions for the protection of exposed merchandises, with the ability to cover all kinds of stores (clothing, accessories, super market, opticians, libraries, etc.). Η εταιρεία "OPTEPHSIS ΑΕ" διαθέτει ηλεκτρονικά συστήματα προστασίας εμπορευμάτων και αναλώσιμα Electronic Article Surveillance (ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης) όλων των γνωστών τεχνολογιών (A.M. E.M. R.F.), και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Dexilon (www.dexilon.com) στην Ελλάδα. Έχοντας στην διάθεσή της την τεχνογνωσία, καθώς και κάθε είδους συσκευή E.A.S. καθίσταται ευέλικτη στην προσφορά και υλοποίηση αποτελεσματικών λύσεων

  5. SAITAKE ELECTRONIC (HK) CO.,LTD

    Κίνα

    Η Saitake Electronic Co., Ltd ιδρύθηκε το 2006. Έχει υποκατάστημα στην περιοχή Bao’an και μια θυγατρική εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ. Και οι εγκαταστάσεις της καλύπτουν έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων. Η συνολική δύναμη του προσωπικού είναι πάνω από 150. Η Saitake έχει καταστεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό στην ηπειρωτική Κίνα μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: Ασύρματος Φορτιστής συμβατός με τυποποιημένο QI, φορτιστή Qi Wireless αυτοκινήτου, Ασύρματο game pad, αγωνιστικοί τροχοί κλπ. Τα προϊόντα μας έχουν εγκριθεί από την FCC, CE, ROHS εξουσιοδότηση. Εν τω μεταξύ, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν πιστοποίηση με διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Επιδιώκουμε πάντα επιδίωξη την αυστηρή διαχείριση, προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδοτική κατασκευή. Μέσα από ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστη συνεργασία, έχουμε κερδίσει μια εξαιρετική φήμη μεταξύ των πελατών μας. Παρέχουμε επίσης αποτελεσματική υπηρεσία OEM ή ODM ανωτέρου επίπεδου στους πελάτες μας.

  1. NEXT CHOICE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1999 με εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων στα επαγγελματικά αναλώσιμα και μέσα αποθήκευσης από το 1993. Η εταιρεία μας έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες εταιρείες στον επαγγελματικό χώρο της τηλεόρασης και της διαφήμισης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εισαγωγή-αντιπροσώπευση-εμπορία ειδών γραφείου, ηλεκρονικών υπολογιστών, ειδών ήχου και εικόνας, αξεσουάρ, εκδόσεις, μεταφράσεις, κ.α. Τα προϊόντα μας απευθύνονται και πωλούνται μόνο σε εταιρείες, εμπόρους και μεταπωλητές σε τιμές χονδρικής κατόπιν επικοινωνίας.

  2. ELECTROTRUST SA

    Ελλάδα

    Σκοπός της εταιρίας είναι οι ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ξένων Οίκων που κατασκευάζουν κάθε είδους: -Yλικά διασύνδεσης [connectors] : Βιομηχανικά-Στρατιωτικά, Τηλεπικοινωνιακά κλπ. -Υλικά στήριξης πλακετών-ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ [PCB spacers]: Μεταλλικούς -πλαστικούς. -Δετικά καλωδίων : Πλαστικά- Μεταλλικά. -Θερμοσυστελλόμενα-Σπιράλ-Κανάλια - Προστατευτικές κάλτσες – Αυτοκόλλητες βάσεις στερέωσης καλωδίων. -Πλακέ καλώδια-Ειδικά καλώδια. -Παραγωγή καλωδιώσεων. -Κλειδαριές –Κλείστρα – Ταχυβίδες - Μεντεσέδες-Υλικά στεγανοποίησης. -Ηλεκτρονικούς διακόπτες. -Μηχανές και Εργαλεία επεξεργασίας κάθε τύπου καλωδίου [cutting-stripping-crimping]. Μηχανές Διαμόρφωσης εξαρτημάτων. Πελάτες της είναι όλες σχεδόν οι κατασκευάστριες εταιρίες προϊόντων Υψηλής τεχνολογίας, στη χώρα μας. Το μότο της εταιρίας είναι: ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.

  1. ARRAY TRADING

    Ελλάδα

    Με γνώμονα την ποιότητα, την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προτύπων καθώς και την σωστή ενημέρωση και εξυπηρέτηση του Πελάτη, η Array Trading ήδη με 15 χρόνια εκτενούς παρουσίας στον χώρο και πολλά πετυχημένα τεχνικά έργα στο ενεργητικό της, έχοντας πλήρως κατηρτισμένο προσωπικό, δραστηριοποιείται στον τομέα της Παροχής Τεχνικής υποστήριξης και Προμήθειας εξειδικευμένου Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, σε όλες τις φάσεις εξέλιξης και περάτωσης ενός έργου. (Μελέτη - Κατασκευή - Λειτουργία - Συντήρηση).Οι δραστηριότητες μας συνοψίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες: 1) Αντιεκρηκτικός Εξοπλισμός (Ηλεκτρολογικός & Μηχανολογικός)2) Φωτισμός Ασφαλείας & Πυρανίχνευση3) Επαγγελματικός Φωτισμός (Εσωτερικός & Εξωτερικός)

  2. E-TSIGARO

    Ελλάδα

    Η εταιρία e-tsigaro δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εισάγει το κορυφαίο brand ηλεκτρονικού τσιγάρου με την επωνυμία Totally Wicked και είναι επίσημος διανομέας της Ιταλικής FlavourArt. H e-tsigaro συνεργάζεται επίσης με τις περισσότερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών τσιγάρων. Ασχολείται τόσο με τη λιανική όσο και την χονδρική πώληση. Επίσης η e-tsigaro.com διαθέτει μία από τις πρώτες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών τσιγάρων αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπορεύεται ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων.

  3. MAT SECURITY

    Ελλάδα

    Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα είδη ασφαλείας όπως ασύρματοι συναγερμοί, συστήματα ασφαλείας gsm, κάμερες παρακολούθησης και καταγραφικά κ.α. για την προστασία σπιτιών και καταστημάτων από κλοπές και βανδαλισμούς στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς

  4. SMARTBUYING24

    Ελλάδα

    'Ηλεκτρονικό κατάστημα Αξεσουάρ κινητών, Ηλεκτρονικά είδη, Αξεσουάρ αυτοκινήτων, Οικιακών συσκευών, Είδη κομμωτηρίου, Ηλεκτρονικά εξαρτήματα

  5. DRLAPTOP.GR

    Ελλάδα

    Laptop service, επισκευή laptop, επισκευή φορητού υπολογιστή, αλλαγή οθόνης, επισκευή κάρτας γραφικών, επισκευή μητρικής, αντικατάσταση σκληρού δίσκου, επαναφορά σβησμένων αρχείων

  6. GELIUS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία GELIUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτιστες μπαταριων για κινητα τηλεφωνα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  7. IRIS SEMICONDUCTOR

    Τουρκία

    Η εταιρεία IRIS SEMICONDUCTOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρονικά συστατικά με τυπωμένα κυκλώματα, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Bodrum, Τουρκία.

  8. GESTAS LIGHTING

    Τουρκία

    Η εταιρεία GESTAS LIGHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες φωτισμου, και φωτισμός LED. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. KEETOUCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEETOUCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warendorf, Γερμανία.

  2. BIRAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BIRAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα, Αισθητήρες για μετεωρολογικούς σταθμούς, οργανα μετεωρολογιας, και Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. BETSA WEIGHING SYSTEMS

    Τουρκία

    Η εταιρεία BETSA WEIGHING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. SMART MAX GEOSYSTEMS CO.,LTD

    Σουηδία

    Η εταιρεία SMART MAX GEOSYSTEMS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Askim, Σουηδία.

  5. HOPF ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOPF ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

  6. EXPADEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία EXPADEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες διαπραγματευσης εμπορευματων, εμποριο ξυλειας, Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις και συσκευές, και Τζάμια και καθρέπτες - Καθαριστικά. Έχει έδρα σε La Chapelle-Saint-Luc, Γαλλία.

  7. DIGILAND

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία DIGILAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Telford, Ηνωμένο Βασίλειο.

  8. SHENZHEN HYUDA ELECTRONICS & TECHNOLOGY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SHENZHEN HYUDA ELECTRONICS & TECHNOLOGY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Shenzhen, Κίνα.

  9. LCJ CAPTEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LCJ CAPTEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vertou, Γαλλία.

  10. PREMIUM CRYPTO MINERS

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία PREMIUM CRYPTO MINERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Washington, Ηνωμένες Πολιτείες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.199 Επιχειρήσεις