• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική
  1. LAMBIOTTE & CIE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Lambiotte & Cie S.A. είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή μια κατηγορίας χημικών ουσιών που ονομάζονται ακετάλες. Οι φυσικό-χημικές τους ιδιότητες καθώς και η χαμηλή του τοξικολογική και οικο-τοξικολογική τους ετικετοποίηση τις καθιστούν ως εναλλακτικές που αναζητά η βιομηχανία για την σύνθεση καινοτόμων και ασφαλέστερων προϊόντων, τόσο για τους επαγγελματίες χρήστες όσο για το κοινό. Χάρη στην πολλαπλή τους χρήση, οι ακετάλες μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία τελικών προϊόντων και εφαρμογών, όπως αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και κάθε άλλο είδος καθαριστικό βιομηχανικής ή οικιακής χρήσης, ψεκαστήρες καλλυντικών ή τεχνικής χρήσης, πλαστικά, σύνθετα και αφροί πολυουρεθανίου, χρώματα, μελάνια και κόλλες, φαρμακευτική σύνθεση, κτηνιατρική ή αγροχημεία. Μέσα από το δίκτυο διανομέων μας, το 98% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται εκτός Βελγίου, εκ του οποίου πάνω από το 30% προορίζεται για αγορές εκτός Ευρώπης (Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία).

  2. ATLANTIQUE REPARTITION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. MOLAR CHEMICALS KFT

    Ουγγαρία

    Verified by europages badge

    Η Molar Chemicals Kft εργάζεται στον τομέα των χημικών από το 1993. Σήμερα, πέρα από τα χημικά, αναλαμβάνουμε επίσης το εμπόριο και την παραγωγή φαρμακευτικών πρώτων ουσιών και αποστειρωτικών και εκπροσωπούμε επίσης μερικές διεθνείς εταιρείες στην Ουγγαρία. Παίζουμε κυρίαρχο ρόλο στην αγορά σε πολλούς τομείς και διαθέτουμε ισχυρή επαγγελματική ιστορία καθώς και σύγχρονες υποδομές.Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από σύγχρονες παραγωγικές και αποθηκευτικές συνθήκες, έναν καλά εξοπλισμένο εργαστήριο αναλύσεων και ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας. Κατέχουμε όλες τις άδειες, πιστοποιήσεις και απαραίτητες συνθήκες για την λειτουργία μας (χονδρική πώληση φαρμάκων, ISO, καταχώρηση ενεργού συστατικού, HACCP). Η παραγωγική μας ικανότητα ξεκινά από δέματα βάρους μερικών γραμμαρίων έως βάρους ορισμένων τόνων. Ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις ανάγκες των εταίρων μας και, χάρη στο εργαστήριο μας ανάπτυξης, μπορούμε να αναπτύξουμε παραγωγικές τεχνολογίες και να αναλαμβάνουμε την παρασκευή με ιδιωτική σύμβαση και υπό ειδική σύμβαση.

  4. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. CHEMSYNT VEGYIPARI TERMELÕ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Ουγγαρία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLEXADUX INTERNATIONAL SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLEXADUX INTERNATIONAL SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Montelimar, Γαλλία.

  2. P.S.T. INDUSTRIES

    Γαλλία

  3. GEFI

    Γαλλία

  4. PEMCO CHEMICALS AS

    Νορβηγία

  5. IMCD HUNGARY KFT

    Ουγγαρία

  1. A.V. POUND & CO. LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία A.V. POUND & CO. LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Leatherhead, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. NEGO PLAST

    Γαλλία

  1. CHEMOS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMOS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Regenstauf, Γερμανία.

  2. EURO BIO TEC SRL

    Ιταλία

  3. ETABLISSEMENTS DORN

    Γαλλία

  4. A.S. DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία A.S. DIFFUSION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pomarez, Γαλλία.

  5. PERBIO SCIENCE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERBIO SCIENCE DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

  6. LISAPL SARL

    Γαλλία

  7. HYPRODIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία HYPRODIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bourg Blanc, Γαλλία.

  8. CHEMOPUR H. BRAND GMBH CHEMISCHE FABRIK BAUKAUER STR. 125, 44653 HERNE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMOPUR H. BRAND GMBH CHEMISCHE FABRIK BAUKAUER STR. 125, 44653 HERNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Herne, Γερμανία.

  1. LIVER GREASE OIL & CHEMICAL COMPANY LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία LIVER GREASE OIL & CHEMICAL COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Liverpool, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. EUROCHO

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROCHO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Carcassonne, Γαλλία.

  3. EVONIK DEGUSSA FRANCE GROUPE

    Γαλλία

  4. CLAUS HUTH PRAHA, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία CLAUS HUTH PRAHA, S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Praha 8, Τσεχία.

  5. SOC PRODUITS INDUSTRIELS

    Γαλλία

  6. VITINATURE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VITINATURE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gente, Γαλλία.

  7. EX TRADE TRAPP U. PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EX TRADE TRAPP U. PARTNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neunkirchen-Seelscheid, Γερμανία.

  8. VERTUMNE NORMANDIE

    Γαλλία

  9. INNOCHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOCHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

  10. PETEREIT & CO. GMBH

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν